Läkarbesök och Göteborg
Publicerat den

Natten mellan söndag och måndag vaknade jag klockan tre och har riktigt ont i halsen så jag knappt kunde svälja eller andas, men jag drack massvis med vatten så det blev lite bättre efter ett par timmar. Halv sju lyckades jag somna om till nio cirka. Skönt! 
På måndagen bestämde jag mig för att jag behövde gå till läkaren och kolla upp halsen. Så det blev en spontanresa till mormor & morfar och på tisdags morgonen åkte jag med mamma in till vårdcentralen. Väl inne hos läkaren konstaterades det att det nog är pollen som orsakat ont i halsen. Jag har aldrig haft problem med halsen av pollen under alla mina år som pollenallergiker, men i år har jag reagerat riktigt, riktigt mycket. Det är så jobbigt! Jag fick i alla fall ett nässpray utskrivet som jag ska ta morgon och kväll, som nog skulle hjälpa så hoppas på det. Dock hade inte Apoteket det inne så det kommer in på lördag. 
Sen åkte jag hem till Mathias igen. 

Idag var det dags att resa igen men tillsammans denna gång. Vi är påväg till Mathias föräldrar i Göteborg och ska stanna till lördag. Under den tiden har jag tänkt hinna med panduro, gekås, utforska Frölunda torg där det va ca tusen år sedan jag va ;) försöka hitta ett par skor som jag kan ha på sommarjobbet och så skulle jag vilja köpa en ram på ikea men jag vet inte vart det ligger så det får vi se om det blir av. Jag skulle även väldigt gärna vilja träffa pappa som inte bor långt ifrån men det vet jag inte heller om jag hinner. 

Imorse vaknade jag kl 6, så jag är sååå trött... 

Tjingeling! 









NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo