Korvstroganoff och Tradera
Publicerat den

Åh jag är så fruktansvärt stolt över mig och Mathias. Vi har inte alltid varit av den typen som gärna ställer sig och lagar mat varje dag. Vi har gärna gjort sånt som går så snabbt som möjligt, typ makaroner med något tillbehör som exempel stekt korv, som går huuur snabbt som helst. 
Men på senaste tiden har vi överlistat vår enorma lathet och faktiskt ställt oss och verkligen ansträngt oss lite extra för att laga god mat. Det har varit till exempel lasagne, köttfärssås, lax i ugn, osv... Och idag blev det korvstroganoff med ris. Vi hittade ett recept på det för ett bra tag sen och utifrån det har vi mixat ihop vår egna korvstroganoff med vissa ändringar i både mått och ingredienser. Och nu ska jag skryta och säga att det faktiskt är den godaste korvstroganoffen jag ätit och det är klart den bästa i världen, hehe. I alla fall för mig. Hur som helst så är det sååå himla god! 
Att lägga ner mer tid på att laga mat om dagarna gör ju så himla mycket - det blir sååå mycket godare, man njuter mer av maten och man blir stolt för att man faktiskt gjort det. Plus att om man gör något som det blir över av så blir det ju matlådor och det är ju alltid bra att ha i frysen. 
Ibland slår ju latheten till mer än annars och vinner över en och då kan det bli makaroner och korv, men det är inte ofta längre. Har man matlådor i frysen så är det ju väldigt bra att ta fram dessa lat-dagar. 
Idag var jag sååå trött när det var dags att laga mat och jag orkade verkligen inte, men så fort vi satte igång så gick det av bara farten. 
Jag är så stolt över oss ☆ 
 
Vi har lagt upp några annonser på Tradera idag också. Det började med att vi skulle lägga upp M's iPhone eftersom har nu har ny telefon. Sen började vi fundera på om vi hade mer att sälja och kom på några fler saker, som M's böcker från högskolan och min gamla surfplatta. 
I förrådet har jag massor av kläder som jag rensat ut från garderoben som jag också skulle kunna lägga upp, men det får bli en annan dag. 
 
Nu ska jag se om det finns något sevärt på tvn. Vårat Netflix går ut idag för vi har avslutat det för en tid framöver för att spara in lite pengar, så tar vi upp det igen när vi kan. Men Netflix är sååå bra, så det är tråkigt att vi inte kan ha det nu på ett tag. Men vi klarar oss :) 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo