Återvinningen och Cykeltjuven
Publicerat den

Oj vad vi har hållt igång idag, jag och Mathias. 
Direkt efter frukosten packade vi ner alla kartonger & sånt och gick bort till återvinningen och slängde det. Det var så länge sen vi slängde sånt så vi hade samlat på oss en del. Men det var skönt att få en promenad sådär på morgonkvisten :) 
När vi kom hem igen satte vi igång att städa och diska, så kl 11 ungefär var vi klara med allt vi skulle göra idag. Nu ska jag bara slappna av i soffan med en ny ljudbok i lurarna och så ska vi äta. 
Halv fyra ska jag möta min storasyster som kommer med bussen då och så ska vi handla också. 
 
För en månad sen blev Mathias cykel stulen. Vi är ju så beroende av varsin cykel eftersom ingen av oss har körkort eller bil än, och om vi ska ta oss någonstans och inte tar bussen (vilket vi försöker dra ner på) så går eller cyklar vi. För det mesta tar vi cyklarna dit vi ska (om det är inom det avståndet). Så vi blev i stort sätt "handikappade" utan varsin cykel. 
Men nu, en månad senare, har tjuven så snällt kommit tillbaka och ställt cykeln utanför oss. Den var visserligen trasig på sina ställen, bl.a. bakdäcket som var alldeles för mycket pumpat så att det håller på att spricka och cykelkorgen är trasig. Så det måste lagas innan vi kan börja cykla tillsammans igen. Synd att man inte vet vem det är som tog den så man kunde fakturera kostnaderna för allt nytt som kommer behövas köpas in. 
Men nu är den i alla fall tillbaka och det är skönt! 
 
Nu är jag så himla hungrig....och så glömde Mathias sätta i kontakten till riskokaren när han satte i riset för en kvart sen. Knas! ;) 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo