Baka som Buddy
Publicerat den

Jag och Mathias har börjat titta på ''Cake Boss'' på Netflix i princip varje morgon. Det handlar om Buddy och hans bageri, där dom bakar allt mellan himmel och jord.
Själv är jag ju väldigt intresserad av att baka, men jag bakar ju oftast bara ganska lätta saker, t.ex. bullar och kladdkaka. Men efter att ha kollat på ''Cake Boss'' så mycket så har något väckt inom mig. Jag vill lära mig mer och bli bättre. Dom gör så otroligt fantastiska tårtor i programmet och jag vill lära mig baka tårtor, från grunden, med dekorationer och allt vad det innebär... Jag vill, jag vill, jag vill !!! 
Men man får ju börja smått och klättra uppåt. Kan ju kanske börja med att dekorera cupcakes för att få in snitsen att spritsa. Jag har ett mål att någon gång i framtiden kunna baka jättefina tårtor som man inte kan motstå ;) 
Buddy i ''Cake Boss'' är min förebild och en stor inspiration på den fronten! 
 
 
Och nu till min dag, 
Dagen har gått så otroligt sakta (precis som hela veckan har gjort) även att jag bara har haft två lektioner. Men jag kom hem tillslut och det var så skönt att få lägga sig i soffan och bara slappna av. 
Min kropp och huvud strejkar, jag vet inte vad det är som händer. Allt jag gör, t.ex. gå till skolan, känns som en jätteansträngning för mig. Det känns inte bra! Hoppas att jullovet kan göra susen, om det någonsin kommer efter tiden går såååå saaaaakta! Men jag längtar så himla mycket! 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo