Tandvärk
Publicerat den

Igår var jag hos tandläkaren och idag har jag tandvärk och huvudvärk som jag inte riktigt kan beskriva med de finaste orden som finns, så jag väljer nog istället att inte beskriva den alls ;) Ont som attan gör det i alla fall... 
 
Idag har jag varit i skolan och eftersom det är fredag så var det kortdag för mig, till halv tolv. Men hade två möten också, det första kl 11 och det andra kl 12. Där emellan blev det lite småstressigt, för skulle hinna möta upp mamma emellan mötena. Men hann i tid, så det gick bra i alla fall :) 
Nu har jag dock något att fundera på i ca 2 veckor, som kan påverka mig antingen på ett bra eller dåligt sätt. Det vet man inte förrän jag tagit beslutet. Men en del val här i livet måste man chansa på och sen hoppas på det bästa, och det är så jag antagligen kommer få ta detta beslutet. Men självklart hoppas jag att det beslutet jag tar, kommer att vara till det bättre för mig. I princip tror jag att jag nästan bestämt mig, men detta valet kan man inte bara ta något och sedan vara bombsäker på, det bör funderas på ett tag. Så därför kommer jag fundera vidare! 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Glee och äta glass :P 
Tjingeling, 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo