Strålande sol !
Publicerat den

Solen sken redan imorse när jag vaknade. Älskling sov fortfarande då, så jag satte mig och kollade på en film, ''En oväntad vänskap''. Väldigt bra film, med fint budskap! 
Frukosten fick vi inte i oss förrän efter kl 11 någon gång. Sedan gav vi oss ut och cyklade i det otroligt fina vädret. Blev en tripp bort till Stadium Outlet och sedan in till stan och gick runt lite. Sedan hem igen och slöade oss på soffan, man blir så otroligt utmattad av värmen. Självklart älskar jag att värmen äntligen anlänt till oss, men dock blir det lite för varmt på samma gång. Men det ordnar vi med vår bästa vän vid dessa varma tiden, nämligen fläkten som sköter sitt jobb alldeles galant :) 
Egentligen skulle vi hunnit med en springrunda idag också, men tiden flög iväg och sedan var det dags att laga mat. Springrundan sparar vi till en annan fin dag :) 
Idag blev det storkok: Lasagne och spagetti med köttfärssås. Mest för att bli av med 1,5 kg köttfärs som låg i frysen som vi tyvärr hade glömt dela upp innan vi lade in den där. Så, det fick helt enkelt bli att tillaga allt på samma gång. Gick ju bra det med, och matlådor blir det så det räcker ett tag ;) Det är bra sådana dagar då man är alldeles för trött för matlagning! 
Imorse glömde jag ta medicinen, då jag är pollenallergiker, innan cykelturen. Tyckte det var så konstigt att ögonen kliade så otroligt mycket, vilket det inte gjort så mycket än detta året. Men när vi kom hem och jag kollade på köksbordet av någon anledning, så såg jag att medicinen låg kvar. Tog den då, men attans vad det kliar och har sig när det väl börjat. Får sätta en lapp i pannan hädanefter, så jag kommer ihåg den.. 
 
När jag åt lasagne alldeles nyss, så kände jag att det var något som inte stämde i munnen, det kändes som om något satt löst. Så jag gick och kollade i spegeln och självklart har gummibandet lossnat från en tand. Alltid händer allt strul med tandställningen på helgen, eller oftast i alla fall. Blir väldigt irriterad på dessa tandläkare och denna j*vla tandställning som jag bara önskar att jag blir av med så fort som möjligt. Hatar den verkligen, den gör ont och bara krånglar. Jag kan inte äta heller och det är ju ändå något man måste kunna göra. Hårdhänta är tandläkarna också, och det gör ju inte saken bättre!! Jag orkar inte med tandställningen längre, jag vill kunna äta allt jag vill och inte bara leva på näst intill flytande saker, såsom potatismos och gröt :( 
 
Nu tittar vi på Family Guy, och väntar på att ESC ska börja! 
Hörs i morgon, 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo