Mors dag
Publicerat den

Idag är det mors dag, och jag hade mer än gärna varit hos min mamma idag och firat henne. Men vi bor en bit ifrån varandra, så tyvärr kunde jag inte vara där idag. Men jag har ringt och grattat henne. Presenten får vänta tills nästa gång vi ses :) 
Vi har varit hos Mathias mormor och morfar idag och ätit tårta, och hans mamma, mostrar och kusiner var där också. 
 
Just nu ligger jag i soffan och har precis läst bok. ''Besatt'' av Anne Cassidy. Jag måste slita mig ifrån den ibland när jag måste göra något annat. Den är så spännande just nu. Egentligen är det inte min typ av bok, fastnar för det mesta bara för böcker som är verklighetsbaserade, men det är inte den här. Men bra ändå. 
På baksidan står det: 
''Sextonåriga Elly har länge varit kär i grannkillen Carl. När han blir tillsammans med den nya, snygga tjejen i skolan slås Ellys värld i spillror. Hon börjar manipulera och intrigera för att få tillbaka Carl. Hon till och med hånglar med andra killar för att visa hus oberörd hon är. Men under ytan bubblar svartsjukan. Elly gör allt - det bara måste ta slut. Men en dag går hon för långt...'' 
Till en början i texten verkade den inte så intressant. Jag tyckte bara det lät som en töntig, påhittad kärlekshistoria. Men, nej. Vad fel jag hade. Jag är glad att jag gav den en chans. Jag är på sidan 226 av 283, och nu väntar jag spänt på vad det är hon gör genom att gå för långt. Därför jag inte kan sluta läsa nu ;) 
Men det får vänta ännu ett tag till, för nu ska jag kolla på Solsidan som strax börjar :) 
 
Tjingeling, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo