Ledig dag och bokrea!
Publicerat den

Jag har inte skrivit här på länge och det beror på att jag inte har haft orken till det pga olika anledningar. Jag har ju heller inte börjat med listan som jag lade upp sist, men det gör jag i morgon, för idag orkar jag inte. 
Men jag kan ju börja med att berätta om veckan som gått: 
Förra veckan var det ju sportlov som var bra men som enligt mig gick aaalldeles för fort. Det kändes som 3 dagar :o 
På onsdagen åkte vi till min lillebror som fyllde 11 år. På fredagen åkte vi hem. Lördagen var en stressig dag. Vi hade fullt upp enda från till kl 14. Då kom alla gästerna till mitt födelsedagsfirande. Jag bakade After Eight-cupcakes, som jag var sååå orolig för att de inte skulle gå att äta. Första gången jag gjorde dom, men dom blev gudomliga. Nästan. Inte för att skryta, men det blev dom :) 
Och så på söndagen fyllde jag år. 18 hela år. Det kändes lite overkligt, men samtidigt kul. Äntligen är jag 18 år, så som jag har väntat :D 
 
Sedan blev det måndag igen och då började ju praktiken. För min del på demensboende. Första dagen var en väldigt hektisk och stressig, men jag har en jättebra handledare, så jag hoppas detta blir bra. Såklart kommer det vara jobbigt så länge jag inte hittar och är osäker på saker och ting, men så är det ju alltid när man kommer till ett nytt ställe. Men vi får se hur det artar sig, hoppas på det bästa! 
 
Idag har jag varit ledig så jag och Mathias passade på att kolla in bokrean. Vi hittade några böcker var :) 
Jag hittade: 
- ''Hur kunde hon?'' av Dana Fowley. 
 
- ''Sankta psyko'' av Johan Theorin. 
 
- ''Fallen ängel'' av Becca Fitzpatrick. 
 
- ''Besatt'' av Anne Cassidy. 
 
Mathias hittade: 
- ''Bubble'' av Anders De La Motte. 
 
- ''Det fördolda'' av Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt. 
 
Jag har börjat lite på ''Hur kunde hon?'' och det är otroligt svårt att hålla tillbaka tårarna när man läser och jag får ont i både magen och hjärtat. Jag vill bara ta flickan därifrån och skydda henne. 
Det är en sann berättelse och jag rekommenderar att läsa den! Den är så fruktansvärt hemsk, men läs!!! 
 
Jag börjar kvart i sju i morgon, så snart är det dags för mig att sova, annars kommer jag inte kunna vara vaken fram till halv fyra då jag slutar. 
 
Tjingeling, 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo