...och så var jag tillbaka!
Publicerat den

Hallå, 
Nu har jag bestämt mig, efter mycket om och men, för att jag ska fortsätta blogga här. Denna gången är jag tillbaka för att stanna, jag lovar! 
 
Idag vaknade jag och älsklingen jättetidigt, så ikväll kommer jag väl somna tidigt också. 
Vi befinner oss just nu hemma hos mamma. Jag var ledig från skolan igår, för jag skulle till läkaren i Västervik, för mina knän. Jag fick diagnosen ''Främre knäsmärta''. 
Idag finns det inga planer bestämda, så vi får väl helt enkelt flyta med och se vad dagen har att erbjuda :) 
 
Igår kväll gick jag och Mathias till konsum för att köpa semlor, och då passade vi på att träffa Ellinooooooor, som vi inte träffat på evigheter... Så det blev lite prat om allt mellan himmel och jord, tills vi alla stod och skakade av den hemska kylan. Då gick vi hem och kollade på Gladiatorerna och jag åt min efterlängtade semla som jag gick och tänkte på hela gårdagen, nomnomnom :D 
 
Vi passade också på att köpa lillebrorsans två sista kakburkar som han och hans klass säljer för att samla ihop pengar till klassresa :) 
 
Och så får jag ju inte glömma att berätta att idag har jag och min underbara älskling varit tillsammans i 17 månader vilket motsvarar 519 dagar - jag älskar dig nu och föralltid Mathias ♥
 
Men som sagt, nu ska vi se vad denna dagen har att erbjuda... 
Kanske drar med mig älskling och slänger oss i soffan framför en film. 
Tjingeling! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo