2013-02-18
Publicerat den

Vaknade tidigt imorse av att min telefon ringde, hade glömt stänga av larmet som väcker mig varje morgon när jag ska till skolan. Men det första jag gjorde när jag vaknade lite senare var att stänga av alla larm i veckan. 
Skönt att ha lov, kan bara ligga i sängen eller soffan och titta på tv eller film hela dagarna. Det är inte tillåtet annars, men det är precis vad jag behöver. Bara ta det lugnt och tänka på annat! 
Igår spenderade jag ca 12 timmar och kollade på Grey's Anatomy, inte bra att titta så länge, men gjorde faktiskt ett avbrott mitt på dagen, åkte och handlade och lagade mat. 
Idag blev det yttligare ett par timmar, men inte lika många, framför Grey's Anatomy. 
MEN jag tycker det är tillåtet, för mig. Faktiskt, helt okej. För mig! 
 
Nu ska jag försöka få min älskling att köpa ägg till mig och kanske till och med baka ett par muffins, som jag kan smaska på.. Annars får jag göra det själv.. Har varit sugen på det enda sen igår kväll, men då orkade ingen av oss gå och köpa ägg, så gör ett nytt försök idag. 
 
Förresten, så tog jag en paus i Grey's -tittandet idag med, åkte till stan och kollade desperat efter en födelsedagspresent till min bror som fyller år i veckan. Vad köper man till en 11-årig pojke som i princip har allt?! 
Men jag kommer nog på något innan onsdag, förhoppningsvis. Har ju, som tur är, en pojkvän som själv varit i den åldern och vet ungefär vad man som kille vill ha då. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo