Lördag
Publicerat den

Igår tvättade vi hela dagen och städade hela lägenheten. Jag passade också på att lägga upp lite saker till försäljning, på Nybytt (en app). Och häromdagen lade jag upp min surfplatta på Tradera.
Dock blev det inte så noga dammsugat, för påsen är full och vi har ingen extra. Och ingen av oss är riktigt några dammsugarexperter, så vi vet inte vad för påse vi ska köpa, så det får vi göra när vi får hjälp av någon som kan, haha ;) Men om man drar tillräckligt länge på samma ställe så får det upp nästan allt iallafall :) Men efter allt slit så tyckte vi att vi förtjänade en lugn kväll med film och mys. Det slutade med att vi spelade monopol hela kvällen istället ;) Men sen märkte vi att klockan blev mycket och vi var trötta, så vi lämnade det som det var och skulle fortsätta i morse, vilket vi också gjorde efter frukosten, i några timmar, hehe :) Jag vann i alla fall, det var huvudsaken :P 
Resten av dagen har bara vandrat iväg utan att vi gjort något särskilt. Ikväll gör vi nog ett nytt försök på gårdagens uteblivna filmkväll :) 
 
Skolan närmar sig med stormsteg. Jag försöker att inte tänka på det, försöker göra annat och få tankarna på annat. Ändå känns det i hela kroppen att varje minut som går är en minut närmare skolstart. Och för varje minut som går växer det en klump i min mage som inte är en behaglig en. MEN jag har bestämt mig för att jag kommer klara det. 
Jag har varit helt ny förut i en klass som känt varandra sen innan. Jag har klarat det förut och jag kommer klara det igen! Det vet jag... 
 
Igår paketerade också paketet till Nelly.com med bikinitoppen som jag fick hem förra veckan, som var felbeskriven på hemsidan. Den skulle ha uttagbar vaddering, men den hade ingen vaddering. Därför har jag kontaktat dom, och fått svar att jag ska skicka tillbaka den och göra en ny beställning. Dock skrev dom att de kommer bjuda på returavgiften (39 kr) och jag ska få tillbaka hela kostnaden av toppen (59 kr). Men på retursedeln som jag skrev ut och man ska skicka med, står det att jag ska få tillbaka 20 kr, för att 39 kr är returavgift. Men jag hoppas att det bara står så för att det brukar vara så annars, och att dom kommer justera det senare och att jag får tillbaka mina 59 kr, som jag är lovad. Annars har jag konversationen mellan dom och mig kvar, så då ska dom inte kunna neka. 
Hoppas i alla fall att det går rätt till, så det slipper bli massa problem. Jag älskar kläder från Nelly.com, och jag vill kunna fortsätta att beställa från dom och inte behöva ha massa missförstånd mellan dom och mig i bagaget. Det vore synd! 
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i datastolen, lyssna på musik och kanske läsa lite bloggar eller något! 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo