Ikea
Publicerat den

Hejhej! 
Idag bar det av hemåt. Mamma och mormor skjutsade hem oss, så det blev tid över att stanna till på Ikea. Med oss hem därifrån fick vi ett paket servetter, en bokhylla, en badrumshylla, en safttillbringare och en pizzaskärare (fast jag och Mathias äter inte pizza, så vi har tänkt använda den till annat, som t ex när man bakar bullar då man skär i bitar. För det sa mormor att den var bra till, så det tror vi på). :) 
Sedan fortsatte vi färden hemåt. Eftersom vi varit borta en och en halv vecka så var det ganska tomt i kylskåpet så dom följde med bort dit så jag fick handla det som behövdes. Sen tog vi en fika hemma hos oss, innan dom åkte igen. Nu sitter vi bara och tar det lugnt, men snart blir det faktiskt sängen för mig. Är helt slut! 
Det låg förresten ett paket från Nelly.com till mig i postlådan när vi kom hem. Beställde en bikini i början av veckan. Fick helt rätt varor, men problemet var att toppen, som det står i produktbeskrivningen på hemsidan att det ska vara urtagbara vadderingar i toppen, men icke då! Så nu har en irriterad Isabelle skrivit till dom, så vi får se vad som händer och vad dom gör åt det. Dom kan ju inte skriva en sak och skicka en vara som inte stämmer med beskrivningen. Men men, vi får se om dom kan skicka en ny eller inte... 
 
Under veckan har jag hittat några träningstidningar i mammas skåp, som jag började titta i. Och jag är så oaktiv som man bara kan vara, nästan. Och pga min skolios, så behöver jag träna för att stärka min rygg och resten av kroppen också för den delen. Och så är det ju aldrig fel att ha lite muskler, bra kondition och vara aktiv - det skadar ju inte :) 
Jag har gått och tänkt i några dagar nu, på ett inlägg jag ska skriva här - som handlar om just träning. Det kommer nog i morgon, håll utkik :) 
Och om du inte vet vad skolios är, så kan du läsa om det här! 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo