torsdag, 9 juni 2011
Publicerat den

sitter just nu i min säng och lyssnar på muusik i lurarna. just nu spelas lisa nilsson - handens fem fingrar
det har varit så otroligt varma dagar nu ett bra tag. asså, jag tkr de e skönt att de e vamt, men såhäääääääär varmt?! lite vind kan väl vädret bjussa på? ;) skulle inte skada. kan lägga till att jag e en sådan som klagar när de regnar. men idag började de regna en stund, och jag blev överlycklig :) men det gjorde inte att det blev svalare ute, nej. när jag slutade skolan å gick hem en stund senare, var de hett som bara den ute, så regnet gjorde ingen nytta :/
men jag ska egentligen inte klaga alls, e gla' att det inte e snö ute iaf ;)

imorgon går vi sista dagen med vanliga lektioner, nästa vecka e de ju ngt speciellt hela veckan, vilket jag har nämnt förut. fast då visste jag inte vad som händer på måndag, men nu vet jag de. och de e att alla nior ska ha HLR = hjärt- och lungräddning :) ska bli kul, tkr ja !
det börjar kännas rejält i magen nu att skolan snart e slut. speciellt att sluta nian och inte komma tbax till skolan man går på, efter sommarlovet som man alltid gjort alla år. (jag har dock bytt skola ett antal gånger - 3 - men det är inte samma sak att sluta grundskolan och gå vidare till gymnasiet).

över till musiken igen. veronica maggio är absolut ingen jag lyssnar på. men en låt som jag föll pladask för idag är snälla bli min som veronica maggio sjunger. den är jättebra. lyssna på den!

det är just nu, som alla andra kvällar, kokhett inne i mitt rum, fastän jag har båda fönstren öppna. xtremt jobbigt att somna i denna värmen. men som sagt, förlåt jag ska inte klaga ;)
men jag måste nog börja ha en fläkt bredvid mig när jag sover. vore ju nice ;p

men nu ska jag ta å fixa, sen ska jag sova så jag kommer upp ur sängen imorgon.
man måste ju vara relativt taggad, sista ''riktiga'' skoldagen ;)

hejjj,







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo