shoppingtur i västervik
Publicerat den

har precis kommit från en shoppingtur i västervik med mormor :) fick en tröja och tre par örhängen :D
klockan tre ungefär, slutar mamma jobbet. då kommer hon och hämtar mig & då bär det av hem t motala igen. känns dock fel att kalla det hem redan, även att jag nu bott där i två veckor. känns inte som att det är där jag bor. men jag hoppas att det ändrar sig snart, blir jobbigt i längden annars. jobbigare än vad det redan är. får göra det bästa av situationen. jag får åka och träffa kompisarna och de får komma till mig och så vidare.
lilla överum kommer fortf vara ett ställe jag känner mig hemma på, på ngt sätt. fast jag inte trivts här förut, så gör jag det nu.
har växt upp häromkring, överum och västervik (som jag bodde i tills jag vara fem år). och även kopparberg, så det e ju också ett ställe jag gärna vill åka till, har dock inte blivit på ett par år, iom att mamma och kenneth skilde sig. det var tack vare kenneth som vi flyttade till kopparberg, då jag var fem år. flyttade till gamleby när jag var 11 - skulle fylla tolv strax efteråt. då de skilde sig (2009) flyttade vi till överum igen.
har flyttat en hel del. men de ställen jag bott på, ligger mig varmt om hjärtat och har trivts till 220% ,förutom lägenheten vi bodde i senast. där trivdes jag inte så bra, för att det var för litet för oss fyra som bodde där och så. ändå ville jag inte flytta därifrån nu. konstigt faktiskt!
men jag hoppas att det blir bättre med tiden, när jag får kompisar att vara med där och kommer in i boendet, för det har jag inte gjort ännu. inte mycket som känns rätt just nu.

jag vill bara tillägga att jag e glad att jag har min storasyster i motala hela tiden. det var inte meningen att hon skulle bo i motala med oss, för att hon skulle gå klart gymnasiet i gamleby, men hon hoppade av och bor nu med oss ''heltid'' eller vad man ska kalla det :)
skulle inte hon vara där hela tiden, skulle jag inte heller vara där antar jag, för då skulle jag inte ha någon att göra något med och så vidare. då skulle jag antagligen bara sitta inne och glo eller bli fullständigt galen för att det inte finns något att göra -.-
emelie är bäst

 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo