opererad
Publicerat den

var i överum igår och opererade bort två leverfläckar. när bedövningen släppte några timmar senare fick jag jätteont. och då satt jag på tåget, halvvägs till linköping.
efter ett tag stannade tåget och stod stilla i en kvart typ -.-
när vi väl var i linköping tog vi bussen till motala.
igårkväll hade jag så sviiinont, så tog värktabletter. gick och lade mig tidigt i hopp om att jag skulle kunna sova och bli av med värken ett tag. men icke, sov knappt ngt.. några timmar sammanlagt bara. minsta rörelse, vaknade jag av att det svider så grymt mycket. måste dessutom ligga helt stilla på rygg eller på vänster sida. och när jag ska byta från ryggläge till vä sidläge måste jag först vakna och vara medveten om vad jag gör och hur jag gör det.
ska snart gå och ta två värktabletter.
har sovit med två täcken på mig inatt, + ett som låg från fötterna till magen ungefär. tyckte att det var svinkallt inne i mitt rum, fast det var det tydligen inte sa emelie..
hur ska jag överleva med detta? jag dööör!

+ att vi ska på bröllop på lördag, vilket ska bli grymt roligt. fast mindre kul att gå runt med detta, eftsm det på axeln syns. men det på ryggen täcks ju av klänningen. och att jag har så ont. fast jag hoppas att det gått över till dess.

nu ska jag ta två värktabletter och sen ska jag försöka duscha..
hörs,






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo