fri frakt!
Publicerat den

FRI FRAKT på Bubbleroom.se på beställning över 300:- 
Gäller till 31 oktober 2013
Ange rabattkod: FALL
Klicka här för att komma till hemsidan och handla era favoriter! 
 
Nu när hösten trängt sig på, så tänkte jag idag tipsa om något som värmer i kylan: 
 
 



Stressig morgon!!
Publicerat den

Imorse var min mamma verkligen räddaren i nöden. Det var som att hon kände på sig att hon behövde rycka in. 
Det plingade till i min mobil - ett sms från mamma. Kollade först bara smset, men när ögonen plötsligt gled upp mot klockan nästan skrek jag till Mathias. Klockan var då 7:39! Och jag börjar ju skolan kl 8:00! 
Larmet ringde från en början kl 6:15, men som alltid så snoozar jag 1-2 gånger, denna morgonen 2 gånger, så 6:34 stängde jag av larmet, för att gå upp. Vände mig om och kramade om Mathias en stund och tänkte att jag inte kommer somna om, och plötsligt kommer mammas sms och självklart hade jag ju somnat om då. 
Men jag flög i alla fall upp ur sängen (så snabbt har jag aldrig kommit upp ur sängen förut - någonsin), kläderna var på hur snabbt som helst och Mathias sprang ut och låste upp cyklarna och aldrig någonsin har jag cyklat så snabbt till skolan förut. Vanligtvis tar det ungefär 20 minuter att cykla till skolan hemifrån, så eftersom vi kom iväg kvart i så var jag bombsäker på att jag kommer komma försent (och jag hatar att komma försent). 8:01 stod jag vid mitt skåp och då var klassen påväg in i klassrummet, så det var ingen fara. Klassrummet vi var i låg precis bredvid mitt skåp också. 
Jag är en sådan människa som MÅSTE ha frukost på morgonen, annars är jag inte så rolig att handskas med ;) jag blir trött och irriterad, och mitt vanligtvis dåliga tålamod blir ännu sämre. Men jag slutar kl 11 på måndagar så det gick bra. Efter skolan kom Mathias med en risifrutti till mig som jag åt innan vi åkte vidare till affären och handlade. Så jag klarade mig hem och äntligen fick äta :) 
Men vilken morgon! Hädanefter stänger jag nog inte av larmet innan jag står upp, det är nog bäst så ;) 
 
Nu har jag tänkt att våga mig på att uppdatera min telefon till nya iOS 7. Jag är så skeptisk och tycker att det är alldeles för likt Androids design i sina apparater. Men de flesta runt mig med iPhone uppdaterat och tycker det är bra, så jag antar att det är min tur nu. Jag kanske vänjer mig, förhoppningsvis.. Först ska jag säkerhetskopiera, så ifall att jag absolut inte klarar av det så jag kan byta tillbaka! 
Önska mig lycka till, haha ;) 
 
Såhär ser iOS7 ut, för er som inte vet. 
 
Hejhopp, 
 



Endast idag !
Publicerat den

BARA IDAG! 
 
KÖP TRE VAROR PÅ BOOZT.COM OCH FÅ 50% PÅ DEN BILLIGASTE
För att få rabatten, ange rabattkoden: BIRTHDAY i kassan. 
 
Klicka här för att komma till boozt.com och börja shoppa! 
 
Jag tipsar: 
 
 



Godmorgon
Publicerat den

Inatt har jag sovit så himla dåligt, så idag är jag hur seg som helst. Blir en dag hemma i soffan och bara slappa framför någon tv-serie eller ett par filmer. 
Jag kom på att jag aldrig skrev receptet igår på smoothien som jag gjorde förra veckan, men det kommer här: 
 
1 kiwi 
1 banan 
Havregryn 
Mjölk 
(om man vill kan man byta ut mjölken till fil/yoghurt, för tjockare konsistens). 
 
 
Jag tycker den blev god, men jag upptäckte att jag nog kan vara överkänslig mot kiwi för det började klia i halsen. Så nästa gång byter jag ut den till något annat. 
Annars funkade den! 
(SMOOTHIEN HAR INGENTING MED HERBALIFE ATT GÖRA, JAG HADE BARA INGET ANNAT VID DET TILLFÄLLET ATT HÄLLA DEN I !!) 
 
Jag ska också passa på att berätta att katergorin som heter 'Bakning' på min blogg kommer nu byta namn till 'Recept', då jag inte bara kommer lägga upp recept på bakning utan även på t.ex. smoothies och mat! 
 
 



2013-09-28
Publicerat den

Idag var det höstfest i stan mellan 10-16 med rea nästan överallt. I stort sett hade varje butik något speciellt. Men jag tycker det var lite överreklamerat i tidningen om det. De fick det att låta som att allt var sjukt billigt, men så var inte fallet. Och så skulle det var lite tävlingar, modevisningar och så tävlade stadens fem bagerier om att ta fram den godaste bakelsen. Såg inget av det, så även det var för överreklamerat i tidningen tycker jag. Det enda som tydde på att det var något speciellt i stan var allt folk. Men det var ungefär det enda, tyvärr, hade sett fram emot lite aktivitet. Då vi bor i en typisk sommarstad så är hösten, vintern och våren väldigt seg här då det inte händer något knappt. Tänkte att det var kul att det fixades något sånt här då nu på hösten, men jag blev rätt besviken :/ 
Jag får helt enkelt hålla ut till nästa sommar så det kan börja bli lite roliga tillställningar igen ;) 
Mathias och jag avslutade i alla fall med en liten fika innan vi cyklade hem igen. 
 
Förresten är det så himla kallt ute nu. När man kollar ut genom fönstret så kan det se så soligt och skönt ut, men när man kommer ut så fryser man ju nästan öronen av sig och inser efter en stund att man nog skulle tagit på sig en extra tröja ändå.. Jag önskar Sverige kunde vara mer som t.ex. Thailand, då det är varmt hela året. Sola och bada året runt, det skulle vara så skönt. Istället måste man dras med tjocka vinterjackor och massor av kläder, och betala massa pengar för att komma till värmen. Orättvist ;) 
Och på tal om orättvist, så befinner sig både min mamma och pappa utanför detta kalla Sverige just nu. Mamma i Spanien och pappa i Italien. Hur orättvist får det bli egentligen?! ;) 
 
Nu har jag tänkt att hitta på någon mat att laga till mig och älsklingen, kom på att vi inte har ätit än :o 
Senare kommer ett recept på en smoothie jag gjorde förra veckan som jag glömt skriva om! 
 
Här är en bok jag köpte idag på Bokia för 29:- 
Klicka här för att komma till Bokias hemsida där ni kan köpa den för 54:- 
 
 



50% rabatt
Publicerat den

Just nu får ni 50% rabatt på den dyraste varan vid köp av minst 3 varor på Ellos.se
Klicka för att läsa mer och shoppa loss! 
 
Jag tipsar: 
 



Ny kategori: Jag tipsar...
Publicerat den

I denna kategori kommer jag att tipsa om olika produkter från bl.a. Nelly.com, Ellos.se, Lyko.se och Bubbleroom 
Ni kan klicka för att komma till deras hemsidor :) 
Hoppas att ni kommer gilla det! 
 
 
 
 
 



Kvällens
Publicerat den


Till mig: Egen smoothie gjord på mellanfil, banan och några teskedar jordgubbssylt. 
Banan med choklad i ugn. 
Till Mathias: Vitlöksbaguetter med nedstoppade soltorkade tomater. 



Hemmagjorda subway-mackor
Publicerat den

Igår kollade jag på filmen ''Små citroner gula'' som jag skrev igår, och jag kan säga att det var väldigt bra. Över mina förväntningar faktiskt. Den kan jag rekommendera :) 
 
Mathias hade ätit på subway igår när han var iväg och jag blev så avundsjuk när han berättade det, så han lovade mig att vi skulle åka in idag och köpa en macka till mig därifrån. Men idag ville han också ha en igen, så vi bestämde oss istället för att testa att göra egna liknande mackor. Så vi gick till affären för att se om vi kunde hitta passande bröd, vilket vi gjorde, och även lite skinka och grönsaker som vi ville ha på. Och så gick vi hem och satte igång. Vi var både ändå ganska skeptiska till att det skulle bli bra. Men vi tänkte att vi kan ju ändå testa och om det inte blir bra så vet vi det i fortsättningen. Och herrejesus vad fel vi hade - det blev hur gott som helst! Jag vågar till och med säga att de smakade så likt subways egna som man bara kan komma. 
Resultat: 
Mathias mackor! 
 
Annars har vi sysselsatt oss med att städa lägenheten idag. Jag har varit ledig hela dagen, pga att det var heldags orientering idag och den gjorde jag förra året, så detta året slapp jag. Tackar gudarna för det ;) 
 
Ikväl har jag tänkt göra banan med choklad i ugn, det är så gott. Och självklart mysa med älskling, kanske framför en film om vi kommer på något som vi vill se :) ♥ 
 
 



T o r s d a g
Publicerat den

Torsdagar gillar jag, det är den bästa dagen i skolveckorna. Jag kan sova ut på morgonen då jag inte börjar förrän kl 12 och kommer hem fort igen för jag slutar halv två. Hur skönt som helst :) 
I morse gick jag ändå upp strax efter sju och duschade och åt frukost. För älsklingen skulle iväg innan 9 och ska vara borta i flera timmar efter det. Hela dagen är det sagt, men jag gissar att det menas till kanske fyra (?!) 
Får se när han kommer hem igen. Men hur som helst så gick jag upp med honom, för att vara snäll. Han är alltid så underbar och går upp med mig varje morgon när jag ska till skolan, även att han skulle kunna ligga kvar hur länge han vill och sova. Men istället går han upp med mig och håller mig sällskap, min fina ♥ 
 
Igår hade jag ''sociala-medier-fri dag'' så jag gick inte in på varken facebook, twitter, intragram, läste inga bloggar, bloggade inte, osv... Anledningen till det var för att i tisdags sa våran samhällslärare att han och en kollega tävlade om vem som kunde få flest i en klass att inte använda att det under en hel dag. Vi fick skriva våra namn på ett papper och nästa tisdag ska vi skriva om vi lyckades eller inte. Jag lyckades, yeeey! Men jädrans vad svårt det var.. I morse när jag vaknade slängde jag mig över mobien och gick in på allt jag inte fick göra igår ;) Och så har jag legat i soffan nästan hela morgonen och läst närmare 200 blogginlägg som skrev under gårdagen av de jag följer på bloglovin. När jag väl läst klart alla, var mina ögon nästan fyrkantiga, men då hade det kommit några nya inlägg redan, så då var det bara att fortsätta, haha ;) 
 
De senste dagarna har jag känt att det börjar göra ondare och ondare i mina tänder, och idag kan jag knappt nudda dem, det gör så ont. Jag ska avvakta och se om jag klarar mig till november då jag har min nästa tandläkartid. Då ska jag se om jag kan svar på ungefär hur länge till jag ska ha tandställningen. Klarar inte av den länge till :( 
Men frågan är: Om de t.ex. säger 1 år och jag är nöjd efter ett halvt år. Har dem då skyldighet att ta bort den om jag ber om det? 
 
Nu ska jag se om jag kan skrapa ihop någon mat för att lugna knorret i magen ;) och så ska jag nog starta en film att sitta och titta på för att fördriva tiden tills älsklingen kommer hem. 
Har hört gott om denna filmen, kanske ska ge den en chans :) 
 
Hejhopp, 
 



210913
Publicerat den

Nu är jag hemma igen efter en tripp till mamma. Åkte dit i torsdags och åkte hem idag. I fredags hade jag tid på vådcentralen för provtagning, så då var jag ledig från skolan. 
Bussen dit var gratis för tågen är inställda för tillfället och på ersättningsbussarna kan de inte ta betalt. Det kändes bra :) 
Den här gången åkte jag dit ensam, för Mathias hade tider att passa på fredagen. Ååh vad jag har saknat min älskling! Kommer pussa på honom hela kvällen nu ;) 
Men det var kul att åka till mamma, det var ganska länge sen sist. Det är inte lätt att ses så ofta när man inte bor så nära varandra, tyvärr... Får se om vi kommer närmare när jag gått ut skolan här och så, för jag gissar att det kommer bli aktuellt med flytt ganska snart efter jag tagit studenten. Eller gissar är väl fel ord, jag är väldigt säker på att det blir flytt strax efter det. Men ännu vet vi ju inte vart vi hamnar. 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske framför en film och rå om min älskling riktigt mycket ♥ 
 
 
 



T r ö t t
Publicerat den

Vilken dag! Så fort jag kom hem så somnade jag, nästan. Jag och älskling kollade på fjärde harry potter-filmen, sen läste jag några kapitel i min bok sen bara vaknade jag upp i sängen några timmar senare. Märkte knappt att jag somnat... Så himla trött! 
Och fryser har jag gjort sen jag kom hem också, fast det är varmt i lägenheten, varken dörr eller fönster har varit öppet idag. Jag hoppas inte att jag håller på att bli sjuk. Nu ska jag bara kolla klart på Idol, sen kommer jag nog somna ganska snabbt. Jag ska iaf gå och lägga mig då och slappna av! Hoppas på en bättre dag i morgon, hoppas verkligen jag mår bättre då... 
Nu har jag precis haft ett långt samtal med min underbara mamma och då får jag lite extra kraft! ♥ 
 
 
 



M å n d a g
Publicerat den

Idag är det måndag, vilket är en jobbig dag för många. Att gå upp tidigt igen för att ta sig till skolan/jobb efter en ledig helg. Måndagar har även varit den jobbiga dagen för mig med. Men det är den inte längre. Jag börjar skolan kl 8 på måndagar vilket är väldigt tidigt för mig, men jag slutar kl 11, så jag hinner nästan bara komma till skolan innan jag ska hem igen känns det som ibland. Jag tycker att det är jobbigt att gå upp tidigt, men det tycker jag alltid, alltså inte bara på måndagar - visst är det lite jobbigare att komma upp på måndagsmorgnarna då det faktiskt är den första dagen efter helgen. Men tycker inte alls det är lika jobbigt när jag vet att jag är hemma om bara ett par få timmar igen. Det ger mig extra kraft på morgonen :) Jag tycker det är skönt att jag har en väldigt kort dag på måndagar, då just den dagen har varit bland de jobbigaste för mig under nästan hela min gymnasietid, speciellt. Eftersom jag har haft det väldigt jobbigt under lång tid i skolan, så har det varit extra jobbigt att ladda om på måndagarna efter en helg då jag fått slappna av från skolan. Helgerna har under den svåra tiden varit väldigt ''heliga'' för mig, för då har jag verkligen känt att jag kan slappna av på riktigt. Tills på söndagseftermiddag/kvällarna så ångesten sköljt över mig som en stor våg. Men i och med att jag bytt klass, så har jag fått en nystart och jag mår mycket bättre idag. Jag har inga problem med att gå i skolan och jag stannar aldrig hemma på en skoldag om jag inte måste. Det känns jätteskönt för mig att känna lusten att prestera är tillbaka och att jag verkligen VILL och ORKAR nu! Jag ser inget problem längre med att jag går i tvåan IGEN, absolut inte. Jag bryr mig inte längre när folk säger till mig att jag inte kommer få ta studenten när jag ska. Jag bryr mig inte! Jag har det så mycket bättre nu än vad jag hade det förut, så jag tar hellre studenten ett år senare än att behöva lida igenom en sådan dag för att jag mått så fruktansvärt dåligt. Studenten ska vara rolig och det kommer jag ha, jag kommer ha mycket roligare om två år när jag tar studenten än vad jag skulle haft om jag tog studenten om ett år. Jag har växt så otroligt mycket på bara dessa veckor i min omstart i livet, jag är så mycket starkare nu och jag är glad nu och det ska ingen få hindra mig från att vara! 









Öllimpor
Publicerat den


ÖLLIMPOR 
175 grader i 40 min 

1 öl (33 cl) + vatten = En halv liter tillsammans 
1 pkt jäst 
1 tsk salt 
1 dl sirap 
1 ägg 
Ca 17 dl rågsikt 

Börja med att smula jästen och tillsätt sedan öl+vatten (rumstempererat), så att jästen löser upp sig. Tillsätt sedan salt, sirap, ägg och rågsikt. 
Blanda tills allt mjöl har blandats med i degen. Blanda under tiden rågsikten tillsätts. 
Bakmaskin rekommenderas! 
Degen blir väldigt hård. 
Dela degen i 2 lika stora delar och låt jäsa på plåt under bakduk i 1 timme. 
Gräddas i nedre delen av ugnen. 

Detta var första gången jag gjorde dom här. Mamma har bakat dom flera gånger och dom är så goda. 
Men jag lyckades, åh så gott det blev. 
Alldeles nybakade och varma, med smör på som smälter. Himmelskt gott! 






Dålig dag
Publicerat den

Idag är det inte fint väder ute, skulle vilja passa på att cykla bort till affären. Men icke då! Och så har jag lite svänghumör idag, inte kul. Ena stunden är jag glad och andra är jag sur. Fy! Men jag är ju inte annat än kvinna och då är det så ibland. OM vädret vill bli lite bättre senare ska jag nog ta en promenad. Vi får se hur det blir! 
Snart ska här bakas bröd. 
Tjingeling, 
Jezebelwe 
Bara för att få in en bild i inlägget, 
DRÖMGARDEROBEN !!! 



Kokostoscabitar
Publicerat den



KOKOSTOSCABITAR 
4 ägg 
5 dl socker 
2 krm salt 
3/4 dl kakao 
3 dl vetemjöl 
200 g smält smör 

Toscasmet 
200 g kokosflingor 
2 dl socker 
1 dl ljus sirap 
1 och 1/2 dl vispgrädde 
75 g smör 

Gör så här 
1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt salt, kakao, mjöl och det smälta smöret. Rör samman till en slät smet. 
2. Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakpapper, ca 25x35 cm. Grädda kakan mitt i ugnen 20-30 min i 225 grader. 
3. Toscasmet: Mät upp alla ingredienser till smeten i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt sjuda på svag värme 3-5 min. Rör med trägaffel under tiden. 
4. Ta kakan ur ugnen och bred på toscasmeten i ett jämnt lager. Grädda ytterligare 10 min till kakan är gyllene. 
5. Skär upp kakan i lagom stora bitar medan den fortfarande är varm. 

Kaksmeten 

Toscasmeten 



Färdig kaka, jättegott! 

Testa gärna hemma, men var försiktiga med tiden inne i ugnen för den blir väldigt lätt bränd. 
Lycka till! 



Ny kategori: Bakning
Publicerat den

Kom precis på en ny idé till bloggen. Eftersom jag älskar att baka, så tänkte jag dela med mig av det här med bilder och recept. Därav ny kategori!
Jag håller just nu på att baka någonting, men vad det är får ni se när det är klart. Jag lägger upp det senare idag :)



Glad !
Publicerat den

Fick precis ett mejl som verkligen gjorde min dag: 

Åh vad jag blev glad! 



Tandläkaren
Publicerat den

Vilken morgon jag haft! Vaknade säkert tusen gånger inatt. Men kl 7 ringde klockan och då var det dags att gå upp och äta frukost, men pga min sömnbrist inatt så låg jag kvar ett tag faktiskt. Halv 8 ca tog jag mig upp och åt. Sen la jag mig i sängen igen bara för att slappna av ett tag. 8,10 klädde jag på mig för att hinna med bussen bort till tandläkaren. Bussen svischade förbi i ungefär samma sekund som jag kom utanför dörren. Då var det bara att slänga sig på cykeln. Har nog aldrig cyklat så snabbt bort dit hemifrån förut, men jag gör gärna inte om det. Kom fram 5 minuter efter min tid, men jag tror inte det gjorde något. Fick iaf komma in så fort jag kom dit. Jag har aldrig haft någon speciell stark tandläkarrädsla, men nu har jag det! Jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att gå dit... Men nu är det klart för denna gången, så nu ska jag ligga på soffan resten av dagen, och leva på värktabletter och gröt i några veckor framöver. Om två månader är det dags igen! 
Nu är älskling iväg till skolan för att hämta lite skolarbete till mig som jag också ska sysselsätta mig med, för att inte hamna efter för mycket. Hoppas han hittar allt som jag behöver! 
Nu ska jag strax diska och sen lägga mig i sängen och börja kolla på sista säsongen av Gossip Girl, vad jag älskar den serien. Jobbigt att jag snart kollat klart på den! 
Men tjingeling så länge! 



Äntligen fredag
Publicerat den

Vad jag har längtat efter denna dagen. Jag hälsar helgen mer än välkommen med så öppna armar jag bara kan!
Denna veckan har gått så otroligt sinnessjukt sakta. Och jag har nästan drunknat i uppgifter och läxor känns det som. Har fortfarande 2-3 kvar som ska vara klara på tisdag och onsdag. Men idag har jag verkligen haft noll ork till att plugga så idag har jag bara njutit av att det äntligen är fredag.
Nu ska jag mysa med en bok bredvid älskling innan jag slår igen ögonen för denna dag!
Tjingeling




Plugg och mer plugg....
Publicerat den

Då har jag spenderat även hela denna kväll till att plugga. Denna gången till att förbereda till morgondagen skrivning på en essä. Herregud, har suttit med det i flera timmar och NU äntligen är jag färdig med planeringen. Att det ska vara så jäkla svårt att skriva en text, att formulera sig rätt. Jag har under dessa timmar blivit arg, frustrerat och alldeles alldeles galen, på detta. Men nu är jag inte så redo inför skrivningen i morgon, men så gott som i alla fall. 
Egentligen hade jag planerat att hinna med att kolla på arbetet i samhällskunskap också, men nej då. Jag varken orkar eller vill det nu. Får ta tag i det en annan dag i stället, det ska vara klart på tisdag så jag har ju ett par dagar på mig. 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på Idol... Sen ska jag sova! Egentligen vill jag bara sova i ett par dagar. Idag har varit en skitdag faktiskt, lektionerna har gått segt och känts som flera dagar långa. Jag har mått riktigt dåligt och velat spy flera gånger. Kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut. Nu är jag så slut så jag bara vill skippa alla krav ett tag. Har ungefär tusen saker att göra och hålla reda på, åååhhh :( 
 
Men hej... och godnatt, 
 
 



Gårdagen: Norrköping
Publicerat den

Hallå, 
Hade tänkt att skriva igår, men saker kom emellan och sen somnade jag, ungefär. 
Jag och Mathias var i alla fall iväg på ett litet spontanbesök i Norrköping. Vi åt på Subway och gick runt lite på stan, hittade lite smått. Bland annat en huvudmasserare för 19:- på Lagerhaus. Sedan passade jag på att köpa lite godis innan vi åkte hem. Det blev en rolig dag, även att vi nästan bara ''fönstershoppade'' ;) 
 
Idag har det varit skola som vanligt. Mitt schema blir mindre och mindre känns det som. Ganska hoppigt, men det kan jag leva med. Det blir inga hål mitt i schemat då jag behöver sitta kvar i skolan och vänta. Så när det är lektioner jag inte behöver gå på, pga att jag redan har betyg i de kurserna, så är det antingen första eller sista lektioner på dagen. Just nu ser mitt schema ut ungefär såhär: 
8-11 (eller -9,20. inte bestämt än) 
8-14 
8-14,30
12-13,30 
8-13 
Som ni ser så är det väldigt hoppigt bland dagarna, men som sagt så kan jag leva med det, så länge det inte blir några hål där jag behöver sitta och vänta i skolan, på lektionen efter. Men så är det inte. Det är ganska skönt att ha vissa kurser klara redan. Även att det gör så att jag är ifrån klassen mer, så blir det lättare för mig att koncentrera mig på de kurser jag har när jag inte behöver ha tusen saker i huvudet samtidigt om jag skulle ha alla kurser. Jag har ju gått i tvåan på gymnasiet förut och vet att det är tufft med alla kurser samtidigt. Plus att andra året är jobbigt i det stora hela, tycker jag och det har jag hört många andra säga också, att det är det jobbigaste och hårdaste av de tre åren på gymnasiet. Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det så gott man kan. Men som sagt så tycker jag att det är ganska skönt att ha betat av lite redan! 
Det är en kurs som jag har som jag inte har betyg i men som jag inte kommer göra i skolan. Det är individuella valet där jag valde friskvård och hälsa förra året, men som jag kommer få göra på distans nu för att den kursen inte kommer starta i år. Men dom tyckte att eftersom att jag påbörjat den redan så ska jag få göra klart den också, så därför får jag göra klart den på egen hand hemma, men med hjälp av uppgifter som jag får av en lärare i skolan... 
 
Idag efter skolan har jag haft fullt upp känns det som. Jag ska läsa en text till svenskan imorgon, jag har fyllt i lite saker i min kalender, jag har kopierat lite papper, jag har renskrivit ett medicinarbete på datorn, skissat lite på ett ''släktträd'' till en uppgift i skolan och ringt mamma. NU ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa svenskatexten, sen ska jag bara ta det lugn hela kvällen, äta lite, krypa upp bredvid älskling och kolla på idol kl 20. Sen gissar jag på att jag kommer somna rätt snabbt ikväll. Hela min kropp är helt slut känns det som, fast skoldagen inte varit alls lång, men jag har börjat bli jättetrött tidigt på kvällarna. Kanske för att jag inte vant mig vid tidiga morgnar än, nu när skolan precis har dragit igång. 
 
Tjingeling,