Hemmagjorda subway-mackor
Publicerat den

Igår kollade jag på filmen ''Små citroner gula'' som jag skrev igår, och jag kan säga att det var väldigt bra. Över mina förväntningar faktiskt. Den kan jag rekommendera :) 
 
Mathias hade ätit på subway igår när han var iväg och jag blev så avundsjuk när han berättade det, så han lovade mig att vi skulle åka in idag och köpa en macka till mig därifrån. Men idag ville han också ha en igen, så vi bestämde oss istället för att testa att göra egna liknande mackor. Så vi gick till affären för att se om vi kunde hitta passande bröd, vilket vi gjorde, och även lite skinka och grönsaker som vi ville ha på. Och så gick vi hem och satte igång. Vi var både ändå ganska skeptiska till att det skulle bli bra. Men vi tänkte att vi kan ju ändå testa och om det inte blir bra så vet vi det i fortsättningen. Och herrejesus vad fel vi hade - det blev hur gott som helst! Jag vågar till och med säga att de smakade så likt subways egna som man bara kan komma. 
Resultat: 
Mathias mackor! 
 
Annars har vi sysselsatt oss med att städa lägenheten idag. Jag har varit ledig hela dagen, pga att det var heldags orientering idag och den gjorde jag förra året, så detta året slapp jag. Tackar gudarna för det ;) 
 
Ikväl har jag tänkt göra banan med choklad i ugn, det är så gott. Och självklart mysa med älskling, kanske framför en film om vi kommer på något som vi vill se :) ♥ 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo