2013-09-28
Publicerat den

Idag var det höstfest i stan mellan 10-16 med rea nästan överallt. I stort sett hade varje butik något speciellt. Men jag tycker det var lite överreklamerat i tidningen om det. De fick det att låta som att allt var sjukt billigt, men så var inte fallet. Och så skulle det var lite tävlingar, modevisningar och så tävlade stadens fem bagerier om att ta fram den godaste bakelsen. Såg inget av det, så även det var för överreklamerat i tidningen tycker jag. Det enda som tydde på att det var något speciellt i stan var allt folk. Men det var ungefär det enda, tyvärr, hade sett fram emot lite aktivitet. Då vi bor i en typisk sommarstad så är hösten, vintern och våren väldigt seg här då det inte händer något knappt. Tänkte att det var kul att det fixades något sånt här då nu på hösten, men jag blev rätt besviken :/ 
Jag får helt enkelt hålla ut till nästa sommar så det kan börja bli lite roliga tillställningar igen ;) 
Mathias och jag avslutade i alla fall med en liten fika innan vi cyklade hem igen. 
 
Förresten är det så himla kallt ute nu. När man kollar ut genom fönstret så kan det se så soligt och skönt ut, men när man kommer ut så fryser man ju nästan öronen av sig och inser efter en stund att man nog skulle tagit på sig en extra tröja ändå.. Jag önskar Sverige kunde vara mer som t.ex. Thailand, då det är varmt hela året. Sola och bada året runt, det skulle vara så skönt. Istället måste man dras med tjocka vinterjackor och massor av kläder, och betala massa pengar för att komma till värmen. Orättvist ;) 
Och på tal om orättvist, så befinner sig både min mamma och pappa utanför detta kalla Sverige just nu. Mamma i Spanien och pappa i Italien. Hur orättvist får det bli egentligen?! ;) 
 
Nu har jag tänkt att hitta på någon mat att laga till mig och älsklingen, kom på att vi inte har ätit än :o 
Senare kommer ett recept på en smoothie jag gjorde förra veckan som jag glömt skriva om! 
 
Här är en bok jag köpte idag på Bokia för 29:- 
Klicka här för att komma till Bokias hemsida där ni kan köpa den för 54:- 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo