Kokostoscabitar
Publicerat den



KOKOSTOSCABITAR 
4 ägg 
5 dl socker 
2 krm salt 
3/4 dl kakao 
3 dl vetemjöl 
200 g smält smör 

Toscasmet 
200 g kokosflingor 
2 dl socker 
1 dl ljus sirap 
1 och 1/2 dl vispgrädde 
75 g smör 

Gör så här 
1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt salt, kakao, mjöl och det smälta smöret. Rör samman till en slät smet. 
2. Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakpapper, ca 25x35 cm. Grädda kakan mitt i ugnen 20-30 min i 225 grader. 
3. Toscasmet: Mät upp alla ingredienser till smeten i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt sjuda på svag värme 3-5 min. Rör med trägaffel under tiden. 
4. Ta kakan ur ugnen och bred på toscasmeten i ett jämnt lager. Grädda ytterligare 10 min till kakan är gyllene. 
5. Skär upp kakan i lagom stora bitar medan den fortfarande är varm. 

Kaksmeten 

Toscasmeten 



Färdig kaka, jättegott! 

Testa gärna hemma, men var försiktiga med tiden inne i ugnen för den blir väldigt lätt bränd. 
Lycka till! 



Anna

Mummmmms va gott !! =)

Svar: Det var det verkligen :)
isabelle



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo