Plugg och mer plugg....
Publicerat den

Då har jag spenderat även hela denna kväll till att plugga. Denna gången till att förbereda till morgondagen skrivning på en essä. Herregud, har suttit med det i flera timmar och NU äntligen är jag färdig med planeringen. Att det ska vara så jäkla svårt att skriva en text, att formulera sig rätt. Jag har under dessa timmar blivit arg, frustrerat och alldeles alldeles galen, på detta. Men nu är jag inte så redo inför skrivningen i morgon, men så gott som i alla fall. 
Egentligen hade jag planerat att hinna med att kolla på arbetet i samhällskunskap också, men nej då. Jag varken orkar eller vill det nu. Får ta tag i det en annan dag i stället, det ska vara klart på tisdag så jag har ju ett par dagar på mig. 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på Idol... Sen ska jag sova! Egentligen vill jag bara sova i ett par dagar. Idag har varit en skitdag faktiskt, lektionerna har gått segt och känts som flera dagar långa. Jag har mått riktigt dåligt och velat spy flera gånger. Kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut. Nu är jag så slut så jag bara vill skippa alla krav ett tag. Har ungefär tusen saker att göra och hålla reda på, åååhhh :( 
 
Men hej... och godnatt, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo