Gårdagen: Norrköping
Publicerat den

Hallå, 
Hade tänkt att skriva igår, men saker kom emellan och sen somnade jag, ungefär. 
Jag och Mathias var i alla fall iväg på ett litet spontanbesök i Norrköping. Vi åt på Subway och gick runt lite på stan, hittade lite smått. Bland annat en huvudmasserare för 19:- på Lagerhaus. Sedan passade jag på att köpa lite godis innan vi åkte hem. Det blev en rolig dag, även att vi nästan bara ''fönstershoppade'' ;) 
 
Idag har det varit skola som vanligt. Mitt schema blir mindre och mindre känns det som. Ganska hoppigt, men det kan jag leva med. Det blir inga hål mitt i schemat då jag behöver sitta kvar i skolan och vänta. Så när det är lektioner jag inte behöver gå på, pga att jag redan har betyg i de kurserna, så är det antingen första eller sista lektioner på dagen. Just nu ser mitt schema ut ungefär såhär: 
8-11 (eller -9,20. inte bestämt än) 
8-14 
8-14,30
12-13,30 
8-13 
Som ni ser så är det väldigt hoppigt bland dagarna, men som sagt så kan jag leva med det, så länge det inte blir några hål där jag behöver sitta och vänta i skolan, på lektionen efter. Men så är det inte. Det är ganska skönt att ha vissa kurser klara redan. Även att det gör så att jag är ifrån klassen mer, så blir det lättare för mig att koncentrera mig på de kurser jag har när jag inte behöver ha tusen saker i huvudet samtidigt om jag skulle ha alla kurser. Jag har ju gått i tvåan på gymnasiet förut och vet att det är tufft med alla kurser samtidigt. Plus att andra året är jobbigt i det stora hela, tycker jag och det har jag hört många andra säga också, att det är det jobbigaste och hårdaste av de tre åren på gymnasiet. Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det så gott man kan. Men som sagt så tycker jag att det är ganska skönt att ha betat av lite redan! 
Det är en kurs som jag har som jag inte har betyg i men som jag inte kommer göra i skolan. Det är individuella valet där jag valde friskvård och hälsa förra året, men som jag kommer få göra på distans nu för att den kursen inte kommer starta i år. Men dom tyckte att eftersom att jag påbörjat den redan så ska jag få göra klart den också, så därför får jag göra klart den på egen hand hemma, men med hjälp av uppgifter som jag får av en lärare i skolan... 
 
Idag efter skolan har jag haft fullt upp känns det som. Jag ska läsa en text till svenskan imorgon, jag har fyllt i lite saker i min kalender, jag har kopierat lite papper, jag har renskrivit ett medicinarbete på datorn, skissat lite på ett ''släktträd'' till en uppgift i skolan och ringt mamma. NU ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa svenskatexten, sen ska jag bara ta det lugn hela kvällen, äta lite, krypa upp bredvid älskling och kolla på idol kl 20. Sen gissar jag på att jag kommer somna rätt snabbt ikväll. Hela min kropp är helt slut känns det som, fast skoldagen inte varit alls lång, men jag har börjat bli jättetrött tidigt på kvällarna. Kanske för att jag inte vant mig vid tidiga morgnar än, nu när skolan precis har dragit igång. 
 
Tjingeling, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo