Stressig morgon!!
Publicerat den

Imorse var min mamma verkligen räddaren i nöden. Det var som att hon kände på sig att hon behövde rycka in. 
Det plingade till i min mobil - ett sms från mamma. Kollade först bara smset, men när ögonen plötsligt gled upp mot klockan nästan skrek jag till Mathias. Klockan var då 7:39! Och jag börjar ju skolan kl 8:00! 
Larmet ringde från en början kl 6:15, men som alltid så snoozar jag 1-2 gånger, denna morgonen 2 gånger, så 6:34 stängde jag av larmet, för att gå upp. Vände mig om och kramade om Mathias en stund och tänkte att jag inte kommer somna om, och plötsligt kommer mammas sms och självklart hade jag ju somnat om då. 
Men jag flög i alla fall upp ur sängen (så snabbt har jag aldrig kommit upp ur sängen förut - någonsin), kläderna var på hur snabbt som helst och Mathias sprang ut och låste upp cyklarna och aldrig någonsin har jag cyklat så snabbt till skolan förut. Vanligtvis tar det ungefär 20 minuter att cykla till skolan hemifrån, så eftersom vi kom iväg kvart i så var jag bombsäker på att jag kommer komma försent (och jag hatar att komma försent). 8:01 stod jag vid mitt skåp och då var klassen påväg in i klassrummet, så det var ingen fara. Klassrummet vi var i låg precis bredvid mitt skåp också. 
Jag är en sådan människa som MÅSTE ha frukost på morgonen, annars är jag inte så rolig att handskas med ;) jag blir trött och irriterad, och mitt vanligtvis dåliga tålamod blir ännu sämre. Men jag slutar kl 11 på måndagar så det gick bra. Efter skolan kom Mathias med en risifrutti till mig som jag åt innan vi åkte vidare till affären och handlade. Så jag klarade mig hem och äntligen fick äta :) 
Men vilken morgon! Hädanefter stänger jag nog inte av larmet innan jag står upp, det är nog bäst så ;) 
 
Nu har jag tänkt att våga mig på att uppdatera min telefon till nya iOS 7. Jag är så skeptisk och tycker att det är alldeles för likt Androids design i sina apparater. Men de flesta runt mig med iPhone uppdaterat och tycker det är bra, så jag antar att det är min tur nu. Jag kanske vänjer mig, förhoppningsvis.. Först ska jag säkerhetskopiera, så ifall att jag absolut inte klarar av det så jag kan byta tillbaka! 
Önska mig lycka till, haha ;) 
 
Såhär ser iOS7 ut, för er som inte vet. 
 
Hejhopp, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo