Tandläkaren
Publicerat den

Vilken morgon jag haft! Vaknade säkert tusen gånger inatt. Men kl 7 ringde klockan och då var det dags att gå upp och äta frukost, men pga min sömnbrist inatt så låg jag kvar ett tag faktiskt. Halv 8 ca tog jag mig upp och åt. Sen la jag mig i sängen igen bara för att slappna av ett tag. 8,10 klädde jag på mig för att hinna med bussen bort till tandläkaren. Bussen svischade förbi i ungefär samma sekund som jag kom utanför dörren. Då var det bara att slänga sig på cykeln. Har nog aldrig cyklat så snabbt bort dit hemifrån förut, men jag gör gärna inte om det. Kom fram 5 minuter efter min tid, men jag tror inte det gjorde något. Fick iaf komma in så fort jag kom dit. Jag har aldrig haft någon speciell stark tandläkarrädsla, men nu har jag det! Jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att gå dit... Men nu är det klart för denna gången, så nu ska jag ligga på soffan resten av dagen, och leva på värktabletter och gröt i några veckor framöver. Om två månader är det dags igen! 
Nu är älskling iväg till skolan för att hämta lite skolarbete till mig som jag också ska sysselsätta mig med, för att inte hamna efter för mycket. Hoppas han hittar allt som jag behöver! 
Nu ska jag strax diska och sen lägga mig i sängen och börja kolla på sista säsongen av Gossip Girl, vad jag älskar den serien. Jobbigt att jag snart kollat klart på den! 
Men tjingeling så länge! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo