T o r s d a g
Publicerat den

Torsdagar gillar jag, det är den bästa dagen i skolveckorna. Jag kan sova ut på morgonen då jag inte börjar förrän kl 12 och kommer hem fort igen för jag slutar halv två. Hur skönt som helst :) 
I morse gick jag ändå upp strax efter sju och duschade och åt frukost. För älsklingen skulle iväg innan 9 och ska vara borta i flera timmar efter det. Hela dagen är det sagt, men jag gissar att det menas till kanske fyra (?!) 
Får se när han kommer hem igen. Men hur som helst så gick jag upp med honom, för att vara snäll. Han är alltid så underbar och går upp med mig varje morgon när jag ska till skolan, även att han skulle kunna ligga kvar hur länge han vill och sova. Men istället går han upp med mig och håller mig sällskap, min fina ♥ 
 
Igår hade jag ''sociala-medier-fri dag'' så jag gick inte in på varken facebook, twitter, intragram, läste inga bloggar, bloggade inte, osv... Anledningen till det var för att i tisdags sa våran samhällslärare att han och en kollega tävlade om vem som kunde få flest i en klass att inte använda att det under en hel dag. Vi fick skriva våra namn på ett papper och nästa tisdag ska vi skriva om vi lyckades eller inte. Jag lyckades, yeeey! Men jädrans vad svårt det var.. I morse när jag vaknade slängde jag mig över mobien och gick in på allt jag inte fick göra igår ;) Och så har jag legat i soffan nästan hela morgonen och läst närmare 200 blogginlägg som skrev under gårdagen av de jag följer på bloglovin. När jag väl läst klart alla, var mina ögon nästan fyrkantiga, men då hade det kommit några nya inlägg redan, så då var det bara att fortsätta, haha ;) 
 
De senste dagarna har jag känt att det börjar göra ondare och ondare i mina tänder, och idag kan jag knappt nudda dem, det gör så ont. Jag ska avvakta och se om jag klarar mig till november då jag har min nästa tandläkartid. Då ska jag se om jag kan svar på ungefär hur länge till jag ska ha tandställningen. Klarar inte av den länge till :( 
Men frågan är: Om de t.ex. säger 1 år och jag är nöjd efter ett halvt år. Har dem då skyldighet att ta bort den om jag ber om det? 
 
Nu ska jag se om jag kan skrapa ihop någon mat för att lugna knorret i magen ;) och så ska jag nog starta en film att sitta och titta på för att fördriva tiden tills älsklingen kommer hem. 
Har hört gott om denna filmen, kanske ska ge den en chans :) 
 
Hejhopp, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo