Dans
Publicerat den

Idag har jag fått ut väldigt mycket av två av mina julklappar. Nämligen aktivitetsarmbandet och Just dance 2016. Jag har dansat väldigt mycket idag och därmed nått över 100% aktivitet på armbandet (för tillfället är det 118%). Och så spelar ju såklart vardagsaktivitet in också som att jag gick till affären och tillbaka och städade imorse. Så mina 118% kommer ju inte alla från dansen, då hade jag fått stå hela dagen och dansa och det har jag verkligen inte kondition till ;) 
Men hur som helst så är det sketaskoj att dansa med Just dance och vilken träning det är!! Jag såg en tjej som var med i nyhetsmorgon för ett par veckor sedan, som spelade Just dance varje dag som enda träning. Det ska jag nog också börja med. Frågan är om jag skulle hålla att göra det varje dag men jag kan ju ha det som mål i alla fall. 
 
Utöver det så har jag inte gjort så mycket idag, kollade på ett avsnitt Sons of Anarchy med Mathias och nu sitter jag under en filt i soffan och fryser, med tända ljus på bordet bredvid. Jag älskar tända ljus med jag har det alldeles för sällan, ska nog börja med det oftare :) 
 
Ljuslykta som vi fick i julklapp av M's syster med familj ♥ 
 
Nu ska jag mysa vidare under filten och se om jag kan hitta något intressant på datorn. 
Tjingeling, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo