Nu är jag igång
Publicerat den

Nu är jag igång med studierna och jag tycker att det går ganska bra. Det är fortfarande väldigt ovant såklart och det är saker som jag är väldigt osäker på, som t ex hur provskrivningen kommer gå till (hemma eller på skolan?) och lite till. Men med tiden kommer det ju fixa sig och snart kommer det flyta på jättebra tror jag. Igår fick jag hem kurslitteraturen så den har jag börjat kolla i lite. Just nu håller jag på med grammatik i svenskan för att sedan göra ett test och sedan ett prov på det. Samtidigt har jag en uppgift att skriva två brev i engelskan och även uppgifter i samhällskunskap och religion, men samhällskunskap och religion är det så några uppgifter och under längre tid så svenskan och engelskan är i prioritet för det är väldigt många uppgifter på ganska kort tid. 
Annars trivs jag väldigt bra med att plugga på distans, jag tycker att det är så skönt att få sitta hemma. Man behöver liksom inte gör i ordning sig innan som man gör innan man går till skolan, jag kan sitta hemma med rufsigt hår och min onepiece på mig utan att någon ser. Så skönt! Det är sådan frihet också eftersom jag kan åka iväg mitt i veckan också utan att missa skolan, det är ju bara att ta med sig. Nu åker vi ju ingenstans mitt i veckan eftersom Mathias jobbar då. Men vill jag gå upp till min syster så kan jag göra det mitt på dagen och ta med mig dator och böcker om jag vill. I oktober ska jag åka på bussresa till ullared och det är faktiskt mitt i veckan så då kan jag ta med mig böckerna och sitta och läsa påväg dit och hem om jag behöver. Datorn blir lite svårare eftersom jag behöver internet till det mesta då, men ibland finns det att göra i böckerna och då kan jag ta med det. Och bara en sådan sak att jag KAN åka dit även att det är mitt i veckan, det hade jag ju inte kunnat om jag inte hade gått på distans. 
 
När jag inte pluggar nu då, så skriver jag handligslista till ullaredsresan såklart. Men nu får det nog vara dags snart för listan börjar bli lite lång nu ;) Man får ju alltid med sig mer saker hem än vad som stod på listan, så snart får jag inte komma på så mycket mer att skriva. 
Igår var jag med mormor in till stan, handlade och hejade på min kusin som sprang ett lopp. Tog med oss Mathias hem också för han slutade jobbet under tiden vi var därinne. Köpte en ny skrivare för att våran har det läckt bläck i så det blir konstigt när man skriver ut. Men nu kan vi skriva ut igen, men det är mest jag som använder den nu när jag studerar för vissa dokument vill jag ha i handen så man slipper bläddra mellan olika saker på datorn hela tiden. Jag köpte också en pärm till mina papper och post-it-lappar för att markera sidor i böckerna för jag vill inte vika i kanten av sidorna eftersom jag helst vill sälja dem när jag är klar, jag har ju ingen användning av dem då längre. Någon som behöver kurslitteratur till svenska 2, engelska 6, samhällskunskap 1a1 och religonskunskap 1 i februari så hojta till ;) 
 
Idag har vi varit på marknad. Jag tycker inte om marknader så mycket för jag tycker allt går så sakta, det är så mycket folk som stannar överallt mitt i vägen. Då undrar ni säkert hur jag kan gå på ullared och det undrar jag med, men ullared älskar jag. Men däremot har väggarna på gekås hört massvis med svordomar från min mun, det kan jag lova. För jag hatar fortfarande att gå i stora folksamlingar, men på ullared kan jag stå ut ett tag för jag älskar att shoppa där ;) 
Från marknaden idag fick jag med mig bröd och godisremmar i alla fall, och en munk åt jag under tiden. Älskar munkar! 
 
Nu ska jag vänta på min man som kommer hem om en timme ungefär, det är helt otroligt vad man kan sakna en person trots att man träffas varje dag och han kommer ju faktiskt hem varenda dag. Hade han haft ett jobb där han var tvungen att sova borta så vet jag inte hur jag hade klarat mig faktiskt. Herregud, jag hade saknat ihjäl mig! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo