Tvättproblem, Ullared och M's söta systerdotter
Publicerat den

Idag var det tvättdag för vår del. Det är otroligt svårt att få en tvättid här, det går nästan alltid flera veckor mellan gångerna. Så idag hann vi inte ens tvätta klart allt vilket är ganska frustrerande när det händer. Något mer som är frustrerande är när ens grannar inte kan förstå att någon annans tvättid inte är deras tvättid. En av mina grannar flyttade in i somras och har i princip inte haft en enda problemfri tvättid sedan dess, hon börjar tvätta när hon kommer hem från jobbet och då är det väldigt många gånger någon som snott hennes tid. Och inte bara det, det har även hänt att när hon börjat tvätta så har någon varit nere och tagit ut hennes tvätt och satt sin egen. Senast var det någon som hade stängt av maskinerna mitt i tvättprogrammet så hon fick tvätta om det. Det är inte acceptabelt på något sätt. Ja, kvällstiden börjar kl 14 och hon kommer hem kl 18, men det gör det inte ok att ta tvättiden. Det är ju faktiskt så att det finns en bokningstavla i tvättstugan för att man ska boka en egen tid, det är inte något "först till kvarn-system". 
Idag när vi kom ner för att hänga upp vår tvätt så var det någon som varit där och hängt sina kläder i torkrummet. Om folk bara kunde förstå! 
Man ska inte behöva oroa sig över varenda gång om någon kommer att ta ens tvättid eller om ens kläder kommer finnas kvar när man kommer ner.. Vi har bott här i ungefär nio månader och det har varit ständigt problem med tvättstugan och tvättider. Att dem inte sätter lås för dörren förstår jag inte. 
Jag skulle vilja ha egen tvättmaskin och torktumlare i nästa lägenhet vi flyttar in i, det är sååå mycket bättre! 
 
Annars har vi haft min lillebror på besök idag. Vi har ätit och kollat på SoA. Mathias och Isak har spelat också, det är viktigt att hinna med när dem umgås ;) 
Jag har ögoninfektion sedan i söndags och tar ögondroppar morgon och kväll sedan i tisdags. Ska ta det i en vecka, men det verkar inte ge sig så kanske får gå tillbaka till läkaren nästa vecka om det inte blivit bättre då. Det gör fruktansvärt ont, kliar och är geggigt. Så obehagligt, ögonen är ju så känsliga också. Tur att jag studerar på distans så att jag slipper sjukanmäla mig från skolan. 
 
I onsdags var jag i Ullared. Det var väldigt utplockat och huuur mycket folk som helst, så det var lite trist faktiskt. Men pappa kom dit en sväng och det var roligt :) 
Jag fick med mig en del saker hem i alla fall, mest disksvampar, disktrasor, handdukar, lakan... Och två tröjor. Kunde inte bocka av ens hälften av min handlingslista så det var tråkigt. 
Och att sitta totalt 10 timmar på en buss är inte att rekommendera, men det blir ju inte så ofta så jag stod ut. Att samtidigt ha ögoninfektion som sved var inte en dans på rosor. 
 
Förra helgen var vi hos Mathias syster som för en månad sedan fick barn. Om jag inte sagt det innan så är jag tokig i barn. Älskar barn! Och det var absolut inte annorlunda med denna lilla prinsessa. Så himla söt! Längtar sååå tills vi får egna barn. Det är tråkigt att vi bor så långt ifrån dem, både jag och M hade gärna träffat dem oftare. Men i november ska vi tillbaka, och december också och det ska bli kul :) Sedan får vi väl försöka åka när vi kan och har råd. 
 
Nu ska jag vi ut på en promenad och sedan ska jag läsa lite engelska som jag inte hann med i veckan. Första delmomentet i svenska och engelska tar slut på fredag och jag ligger lite efter i engelskan så nu måste jag sätta fart. 
 
Tjingeling 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo