Planera
Publicerat den

Först måste jag bara få säga att jag blir förvånad över hur respektlösa vissa människor är när de ställer sig i trappuppgången och skriker på varandra. Jag blir så fruktansvärt irriterad. 
 
Nu har jag pluggat i nästan två veckor. Jag måste säga att jag tycker det går bra faktiskt. Det är lite svårt att sätta igång varje dag men det går alltid tillslut. Jag har inte riktigt kommit in i allt så det går lite sådär med planeringen, men nu ska jag börja med att varje söndag sätta mig och göra ett schema för kommande vecka över vad jag ska göra, vilken dag osv... som jag sedan sätter upp på kylskåpet så ser jag den varje dag. Det tror jag kommer fungera bra och jag tycker att det är skönt att ha en planering framför mig att följa. Jag är en kontrollmänniska och vill planera allt som går så mycket som möjligt, så jag blir inte så stressad över skolan om jag skriver upp allt jag ska göra. 
 
Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet, sedan ska jag diska och städa lite och efter det blir det nog något avsnitt av SOA, så bra :) 
I helgen ska vi gosa bebis, längtar! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo