Högskoleprovet
Publicerat den

Igår gjorde jag högskoleprovet. När jag anmälde mig för över en månad sedan så hade jag tänkt att jag skulle träna som bara den på gamla prov som finns på internet. Så blev det inte! Mitt i allt började jag plugga och hade helt enkelt inte tid eller ork att sitta och träna på högskoleprov som är omänskligt svåra så jag fick ont i huvudet av att bara tänka på det. Tränade på ett prov EN gång. Men igår var det dags på riktigt i alla fall och jag trodde att jag skulle vara nervös men det var jag inte. Jag tänkte att det får gå som det går, ingen idé att tro att jag skulle göra så bra ifrån mig i alla fall eftersom jag visste att frågorna är för svåra för min hjärna. 
Efteråt måste jag säga att det kändes mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Det kändes som att det faktiskt kanske skulle kunnat gå hyfsat bra, bättre än jag förväntade mig att det skulle gå. Imorse tittade jag på facit som kom upp på deras hemsida igår kväll, räknade ihop hur många rätt jag fick och jag är förvånad. Trodde inte en sekund på att det skulle gå så bra. Det är inget toppresultat men det är riktigt bra för hur svårt det faktiskt är. Jag är så stolt över mig själv, det är jag verkligen! *klapp på axeln* 
Det är en underdrift om jag säger att jag var trött i huvudet när jag kom hem - jag var snarare helt och hållet slutkörd. På kvällen somnade jag tidigt, tyvärr fick jag inte sova i lugn och ro för jag hade ont i kroppen och vaknade femtioelva gånger. 
 
I fredags var jag inne i stan och lunchade med M och avslutade de två sista timmarna för dagen på kontoret med muffins och chailatte. 
 
Idag har vi spenderat dagen i tvättstugan och ikväll blir det soffläge framför tvn! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo