🚮💰
Publicerat den

Nu har jag drömt om cykeln jag vill ha, i flera nĂ€tter i rad. Varje gĂ„ng Ă€r det nĂ„gon som köper den till mig och varje morgon vaknar jag och inser att det bara var en dröm. Det mĂ„ste ju betyda att det faktiskt Ă€r meningen att jag ska köpa den. 
Hur snygg Ă€r den inte liksom? 
 
Jag fĂ„r sĂ„ ont i ryggen av att cykla pĂ„ den jag har nu och med mina ryggproblem jag redan har sĂ„ blir det bara vĂ€rre, sĂ„ jag behöver verkligen en ny cykel. Den hĂ€r cykeln kostar dock 4500:- och det har jag inte rĂ„d med just nu, men det Ă€r vĂ€l bara att spara. En vacker dag... 
 
Nu har jag i alla fall kommit igĂ„ng med trĂ€ningen för min rygg och jag hoppas att jag hĂ„ller fast vid det nu. Det tog emot sĂ„ mycket igĂ„r nĂ€r jag gjorde det första gĂ„ngen pĂ„ lĂ€nge, det var bara jobbigt. Men jag tog mig igenom det, tack och lov för det! Det kĂ€nns ju bara bĂ€ttre efterĂ„t, det Ă€r ju att ta tag i det som Ă€r svĂ„rt och jobbigt. 
 
Idag Ă€r jag hemma frĂ„n praktiken för jag mĂ„r inte alls bra. Hade en jobbig kvĂ€ll igĂ„r och inatt. SĂ„ jag mĂ„r bara för dĂ„ligt för att gĂ„ idag. Har inte orkat göra nĂ„got idag, sĂ„ jag har bara sett till att fĂ„ i mig mat och vĂ€tska, annars har jag bara suttit i soffan under en filt och kollat pĂ„ Grey's Anatomy, och grĂ„tit Ă€nnu mer. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo