Utbildning
Publicerat den

Har suttit och pillat på en ny header ett tag nu men jag blev så irriterad att ingenting gick som jag ville så det slutade med att jag bara stängde ner hela programmet och den gamla headern får sitta där den sitter ett tag till. Jag tycker om min nuvarande header väldigt mycket så det gör ingenting egentligen, den nya hade sett ungefär likadan ut men med en ny bild på mig. Jag ser ju inte likadan ut som på bilden i min header, jag har ju både kort hår och glasögon nu, så jag tänkte att det kunde vara dags för en ny men det tyckte tydligen inte mitt program så nu sitter den gamla kvar som sagt. 
 
Något mer jag har gjort idag är en ny "avslutsbild" till inläggen jag skriver här. Jag brukar ju ha den här: 
Men den har jag haft så himla länge så jag ville ha en ny, lite mer enkel och utan krimskrams. Resultatet kommer i slutet av inlägget! 
 
Jag har beställd lite grejer från Fyndiq.se idag. Pärlor närmare bestämt. Pärlor, bokstavspärlor, tråd och en förvaringslåda till alla pärlor. Jag hade tänkt att jag skulle vilja göra armband, jag som tycker att det är så himla roligt att pyssla. Hoppas att det ramlar ner i brevlådan tidigt nästa vecka så jag kan börja så fort som möjligt. 
 
...Och på tal om nästa vecka! På måndag ska jag börja en utbildning och jag är så himla nervös, men så taggad. Det är en utbildning inom handel och jag har länge funderat på att jag vill testa på det yrket och nu äntligen får jag chansen, det ska blir så roligt. Det var en ren slump att jag bara nämnde handel för min handläggare på AF och då kom hon på att denna utbildningen börjar på måndag, så jag fick information om den och sen tänkte jag att jag kunde gå hem och tänka över det en stund men det slog mig att det var lika bra att köra på. 
Jag som trodde att jag aldrig någonsin skulle få ett jobb, som jag kämpat för det ett tag nu. Jag höll faktiskt på att helt tappa hoppet, att jag skulle behöva gå hemma hela livet, aldrig få min första riktiga lön. Och så får jag värsta mirakelchansen att utbilda mig så här snabbt inpå. Helt fantastiskt! Hoppas att jag kommer trivas och gå dit varje dag med ett leende på läpparna. 
 
Nu ska jag ta och lyfta luren och ringa pappa, insåg att jag inte berättat för honom än. 
Hejsvejs, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo