Träning
Publicerat den

Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv! På bara fyra dagar har jag gått nästan 2 mil. Bara idag 6,3 km. Det är verkligen ingenting som är likt mig och därför är jag så stolt. Förra veckan var jag ute och gick varje dag förutom tisdag och fredag. På tisdagen fyllde jag år och hade tusen andra grejer att göra så då hann jag inte och på fredagen var inne i stan hela dagen så då hann jag inte heller, däremot så knallade vi runt en massa inne i stan så jag fick ju ändå lite motion den dagen. Hittills denna vecka har jag gått varje dag! 
Är anmäld till vårruset i maj och karhu run i juli, ska bli roligt. Tills dess har jag ju tränat upp konditionen om jag fortsätter så här :) 
 
Jag har blivit väldigt intresserad av träning på sistone. Faktiskt så intresserad så jag har börjat fundera på att jag skulle vilja utbilda mig till personlig tränare, men jag läste precis om det och det är en del krav för att komma in, det är inte studiemedelberättigat och så ligger det långt bort vilket gör det jobbigt och svårt att pendla. 
 
Mina födelsedagsblommor! ♥ 
 
 



Oslofru

Vad underbart att känna sig stolt över sig själv, och stolt ska du va! :D Kram på dig



URL: http://www.oslofru.com


rememberthiis.blogg.se

Härligt :)



URL: http://rememberthiis.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo