Ny header
Publicerat den

Ja, jag gav mig på det igen. Fast besluten om att jag skulle lyckas med en ny header, så gjorde jag ett till försök idag. Flera timmar har visserligen gått sedan jag började, men nu sitter den där den sitter och jag pustar ut. Jag har fått ändra storlek tusentals gånger för att den inte passat, jag har hunnit bli riktigt förbannad ett par gånger om men så plötsligt passade den som en smäck. Vilken lättnad! 
... Just det, mobilversionen ska ju ha en likadan header också. Den har ju en annan storlek så då var det bara att börja om att ändra storlek, ännu ett par tusentals gånger. Jag fick det faktiskt aldrig att passa i mobilversionen för hela texten JEZEBELWE kom inte med så jag bestämde mig för att jag flyttar in texten lite, så den ser inte riktigt likadan som på webbversionen, men ungefär. Det duger gått och väl. 
Vad tycker ni? 
Jag blev faktiskt nöjd, men tanke på mitt dåliga tålamod. Klapp på axeln ;) 
På första bilden är det ju jag som jag ser ut nu. Andra bilden är ett par år men den är på mig och min älskade katt Elof eller Loffe som jag kallar honom ibland. Egentligen är han inte min, det är min brors och hans pappas, men jag älskar Loffe så mycket och jag kallar honom min också ♥ 
Och så den sista bilden tog jag förra sommaren bredvid Göta Kanal i Motala och jag tycker att den bilden är så fin! 
 
Nu ska vi snart laga mat och sedan hämta hundarna. Mormor och morfar och min moster med familj är iväg idag så vi ska ta en långpromenad med deras hundar i det fina vädret. 
När vi har jobb och fast ekonomi så vill jag med skaffa hund, det är så mycket lättare att komma ut och gå när man har en hund med sig och dom dessutom MÅSTE gå ut på promenader. Då har man liksom inget annat val än att gå ut, oavsett väder. Det är bra! 
 
Nu ska jag sätta fart med maten så hundarna slipper hålla sig så länge. 
Hejsvejs, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo