Bloggar jag följer
Publicerat den

Imorse satt jag med min iPad i flera timmar och läste bloggar. Under tiden vi har varit utan internet så har jag missat en himla massa blogginlägg på de bloggar jag följer. Över 900 olästa inlägg och det är ju ingenting man läser igenom på en kvart. Tillslut insåg jag att det hade gått väldigt många timmar och att det nog var dags att börja med lunchen. Då plötsligt var det strax under 400 olästa inlägg så jag lyckades plöja igenom ett stort antal. Annars när man sätter sig och läser ett par inlägg så bara fylls det ju på direkt igen och det tar aldrig någonsin slut, så det var ju rätt skönt att det minskade så pass mycket. Dock läser jag inte noggrant igenom alla inlägg, vissa börjar jag läsa men att just det inlägget inte intresserade mig så mycket så då bläddrar jag vidare. Men så finns det dem bloggar som jag alltid läser igenom inläggen, noggrant. Varenda bokstav.
 
Exempel på bloggar som jag följer och inte vill missa ett enda inlägg från är: 
Blondinbella,
Annica Englund,
Madeleine Ilmrud,
Therese Wickman,
Hannah Graaf,
Happy Ångest,
Herr och Fru Lagergren,
Jenny,
Jessica Lagergren,
Magdalena Graaf,
Marcelo Pena,
Natali,
Odd Spångberg
Oslofru
Träningsglädje
Thess och Thomas
(.. och det är bara en liten del av alla bloggar jag följer så ni kanske förstår att det blir en himla massa olästa inlägg på bara en dag, så det fylls på snabbt) 
 
Dessa uppräknade bloggar är mina favoritbloggar och dem har gett mig mycket skratt men även ett par tårar har fallit över mina kinder vissa gånger. Jag älskar att läsa dessa bloggar och det känns nästan som att besöka en vän när jag läser, för jag att följt de flesta väldigt länge och man har ändå fått en mer eller mindre inblick i deras liv. 
 
Imorgon ska jag nog fortsätta att läsa så att olästa inlägg-antalet minskar och så att jag sedan bara kan fokusera på nya inlägg som kommer upp! 
 
.. Och så en bra inspirations- och peppbild ♥ 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo