Sjuk
Publicerat den

Har varit hemma sjuk i tre dagar nu. Jag har så ont i bröstkorgen och är så känslig för ansträngning, så fort jag rör mig så gör det ont. Har ont i magen så kan inte sova så mycket om nätterna, så jag är extremt trött och illamående. 
Imorgon ska jag kanske försöka ta mig iväg till skolan för att komma ifatt med saker dem gjort dom här dagarna. Snart slutar jag ju och det ska bli så himla skönt, 23 dagar kvar om jag inte minns fel - varav 6 dagar är helg så 17 skoldagar kvar. 
Tyvärr går det bara fööör sakta, 23 dagar är ju inte mycket egentligen men för mig känns det som är det är flera månader kvar tills jag går hem sista dagen. Den dagen känns alldeles för långt bort just nu... Men jag kan inte göra annat än att ta en dag i tagen, ta djupa andetag och tänka på att för varje dag som går så är det en dag närmare. 
 
Dem här dagarna har jag tittat på film, sovit, tittat på film, lyssnat på Tvillingpodden (sjukt rolig, älskar det), bläddrat på we♥it och så kollat på mer film och tv-serie. 
Igår kom jag ut en sväng och fick lite frisk luft också, åkte och handlade med mormor och lillebror. Min lillebror var förresten här och höll mig sällskap halva dagen också. Då blev det inte så ensamt :) 
 
Mathias är ju iväg och jobbar varje vardag nuförtiden så det blir lite ensamt ibland för han kommer hem ca tre timmar senare än mig varje dag när jag är i skolan. Men jag är glad att han har ett jobb att gå till, tjänar pengar och vi kan leva, då är det värt det att vara lite ensam ibland. 
Jag hoppas att jag får ett jobb snabbt efter att jag slutat skolan, det skulle vara så skönt att vi båda drar in fasta pengar varje månad och inte oroa sig för pengar hela tiden för det tar så otroligt mycket energi att alltid gå och tänka på det. 
 
Nu började det spöregna ute också, rackarns vad tråkigt. Inte för att jag kommer så långt ifrån soffan, men det är så tråkigt att behöva se på spöregn som vi fått göra nu i snart en vecka i sträck... Och man blir så trött av massa regn och rusk, jag som redan är olidligt trött... 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo