Härliga träning
Publicerat den

Alltså. Vad skönt det känns efter ett träningspass. Jag skrev ju sist att mormor lurat med mig på uteträning vid stranden som en tjej håller i där. Nu har vi varit på det i måndags och idag. Det är så roligt. Jag tycker det är kul med all peppning man får och det känns så bra. Och vilken träningsvärk jag har, jag älskar träningsvärk för då vet jag att jag träffat rätt ställen. Så skönt! 😃 
Det är väldigt bra övningar vi gör också som går bra att göra hemma också för det behövs inte många redskap. Det är inte för svårt och för jobbigt heller, det är ganska lagom. Även att jag inte alltid klarar alla övningar tiden ut, t ex plankan, men för varje gång jag gör det blir det lite lättare. Jag kör ju plank challenge också och jag märker redan nu efter fem dagar att det går lättare. Härligt att märka skillnad! 
Dom här övningarna ska jag absolut fortsätta med hemma, måste skaffa mig en kettleball bara för det använder vi i ett par övningar. 


Igår lagade jag och Isak pannbiffar tills Mathias kom hem. Jag har aldrig gjort pannbiffar förut med det var ju inte så svårt. Vi testade att blanda i några kryddor som vi trodde skulle bli gott och det blev himmelskt gott. Kommer absolut göra dom igen. 
Idag åt jag och M rester men det fanns ingen potatis så vi blandade ihop en sallad till istället. Med sås och mormors gudomliga gelé. 
Nu ska vi kolla på ett avsnitt av Sons of Anarchy på Netflix. Imorgon ska jag på äventyr 😃 








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo