30 day plank challenge
Publicerat den

Vad konstigt det kändes imorse när Mathias åkte till jobbet. Jag brukar ju också gå då, vi brukar ju åka tillsammans. Klockan blev halv nio då jag brukade börja skolan. Men jag skulle inte dit idag. Det kändes konstigt, men så skönt! 
Jag är inte så van vid att vara hemma ensam en hel dag så jag har haft lite problem med vad jag ska hitta på idag, men det löste sig med Netflix. Då har jag och göra ett tag ;) 
Vaktmästaren har varit här idag med, satt upp en köksfläkt med tillhörande skåp, satt fast en toalettrullehållare och hållare till duschslagen och om det inte vore nog med det så har vi fått en ny fräsch duschslag och munstycke. Så skönt! Och vad fint det blev med fläkten och skåpet i köket. Det tog bara ett halvår att få den också, är det inte fantastiskt vad snabbt det kan jobbas ibland? ;) Ja, vi har fått kämpa länge för den där köksfläkten och brandlarmet har protesterat många gånger. Men nu sitter den uppe och det är vi så glada för! Dock fungerar den inte än, det ska komma en elektriker någon dag, sen ska den väl fungera. Hoppas det inte tar ett halvår till..! 
 
Ikväll ska jag iväg och träna. Det är något nytt som startar idag vid stranden. En tjej som ska leda styrketräning och det har mormor lurat med mig på, jag tror det kommer bli roligt :) Fyra gånger ska det vara, idag och torsdag, och så samma nästa vecka. Vi ska gå på tre av gångerna. 
På tal om träning så började jag med 30 day plank challenge igår. Det ska bli spännande och se om jag klarar tiden alla dagar. 
 
Jag gick in på deras hemsida www.30dayfitnesschallenges.com och såg att det finns flera olika 30 dagars utmaningar så jag ska testa flera, men jag börjar med den här. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo