Storm
Publicerat den

Sitter i sängen och lyssnar på musik. Försöker överrösta stormen utanför fönstret, det går sådär kan jag säga. Jag förbereder mig verkligen på en vaken natt. Vi har sängen precis vid fönstret och våra huvuden vända ditåt också så när det regnar eller blåser så låter det ungefär som att det är precis bredvid våra öron. Lätt att sova då? Nepp! 
Dock behöver jag verkligen all sömn jag få inatt för imorgon ska jag sitta på en buss i fyra timmar från kl 10. Visst kan man sova på bussen, men jag vill helst vara vaken när jag reser ensam för jag är så rädd att jag ska missa att gå av när jag ska. Men jag får nog för säkerhets skull be Mathias ringa mig en stund innan jag ska gå av, så jag vaknar innan :) Och så får jag ta med mig en bok och musik så jag håller mig lite sysselsatt! 
 
Idag gjorde vi ett försök att ge oss ut i blåsten. Det var på förmiddagen så det hade inte hunnit bli så illa, som tur var. Vi åkte in till stan för att köpa varsin kalender, känner att det behövs nu när det börjar hända lite viktiga saker i våra liv. Möten hit och dit, bland annat. Tanken var väl kanske att vi skulle stanna där ett tag och strosa runt lite, men vi åkte faktiskt hem direkt efter vi köpt kalendrarna. Det blåste och regnade så mycket, så vi tyckte det var bäst att vara hemma när det väl började storma på riktigt. Vi hann precis innanför dörren ungefär. Tur! 
 
Eftersom jag inte skrev något igår så gör jag det nu. Kl 9 var jag på ett möte till strax innan 10. Därefter åkte jag direkt in till stan och satte mig på centralstationen för att vänta på pappa som kom med tåget strax efter 10. Vi hade en jättebra och rolig dag. Jag lättade mitt hjärta som jag alltid gör i pappas sällskap - och han lyssnar hela tiden. Älskade pappa ♥ Samtalsämnet Livet kommer alltid upp när vi umgås och det är så skönt att bara bubbla ut alla mina tankar kring allt, bekymmer jag har... Inte bli bedömd för något, bara bli lyssnad på. Han flikar in med ett par tips och råd då och då som jag mer än gärna tar åt mig av och även fortsätter ha med mig i mitt liv. Jag blir så ledsen inom mig när han ska åka hem igen, vill bara att våra pappa-dotter-dagar ska fortsätta. 
 
Ikväll ska jag packa klart min väska inför imorgon och så ska jag nog börja läsa en ny bok och fortsätta med boken inatt om stormen håller mig vaken. Hoppas på sömn! 
 
...och så en sak till: Jag känner hopp. Och styrka i mig själv! Jag har skaffat mig ett motto och en liten peppmening till mig själv: 
Jag kan, jag vill och jag ska tamejfan! 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo