Snabb uppdatering
Publicerat den

Nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar och lånar deras internet en stund och passar därför på nu att skriva ett par rader här. 
Vi har beställt internet till oss idag som kommer om upp till 10 arbetsdagar så vi får klara oss utan internet ett tag till. Vi har ganska fullt upp ändå, men det är skönt att ha internet ändå. Alltid är det något man behöver kolla upp som kräver internet, eller igår kväll när vi var trötta och ville kolla på en film på Netflix men kom på att det behövs internet för det. Som tur hade vi ett par filmer på skiva i en låda så det löste sig tillslut. The Dilemma kollade vi på, ganska rolig faktiskt! 
Vi passade också på att beställa en hemförsäkring när vi ändå är här och har internet. Så det är skönt att det är fixat! 
 
Angående lägenheten så har vi kommit ganska långt ändå, det är rätt tomt och ekar eftersom vi inte har så himla mycket möbler än, men på måndag ska vi iväg och köpa en soffa och lite andra grejer så det fylls på med tiden :) 
Det kommer bli så skönt att få in en soffa, just nu sitter vi i en brassestol och datorstol. Så en soffa är mer än välkommen till vårt hem ;) 
I måndags var vi med mormor in till stan och handlade mat, jag tror att vi aldrig har handlat så här mycket mat på en gång. Det blev fyra kassar från Lidl och två från Ica Maxi. Och så köpte vi ett par grejer på Dollarstore och en duschdraperistång på Rusta. Så det blev en hel del, så nu hoppas jag att vi klarar oss ett tag ;) 
 
Igår upptäckte vi att vi hade stopp i toaletten så vi fick gå upp i lägenheten över oss som är tom för att gå på toa, men idag kom spolningsbilen och fixade problemet så jag hoppas det håller sig så nu. För att springa upp och gå på toa i en annan lägenheten var inte så himla roligt, helst inte när vi vaknade inatt och behövde gå på toaletten... 
 
Under nästa vecka så siktar vi på att bli klara med det allra mesta när vi fått upp soffan och allt så kommer det nog bli fart på oss, fast det har varit en väldig fart på oss hittills också, men vi behöver handla lite grejer på IKEA på måndag innan vi får upp allt. Nästa vecka åker vi ju också tillbaka till Göteborg i ett par dagar för att jag ska på ett sista tandläkarbesök där. 
 
Nu ska vi snart äta och sen ska vi gå hem och ta emot min lillebror som kommer till oss efter skolan, men nu har jag i alla fall uppdaterat här lite så får vi se när nästa gång blir :) 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo