Sista natten
Publicerat den

Nu sover vi sista natten i M föräldrars lägenhet. Imorgon framåt dagen kommer morfar och Kenneth hit och hjälper oss att flytta. Vi är så himla förväntansfulla. Jag tror inte någon av oss kommer få särskilt mycket sömn inatt - inte jag i alla fall, M har väldigt lätt för att sova. Han kan säga att han inte är ett dugg trött men i nästa sekund sova... så ja, han kommer nog sova. Men jag får nog underhålla mig själv med spel på iPaden och läsa alla 600+ olästa inlägg på bloggar som jag följer. Det kan ta hela natten... och lite till 😉 

Imorgon blir det i alla fall att gå upp allra senast kl åtta, äta frukost ganska direkt, sedan genast sätta igång med isärskruvning av datorstol och sängstomme. Och packa ner kläderna som hänger på tork och inte hann torka helt idag. Sedan är det bara att vänta  flytthjälpen. Det ska bli så spännande. 
Jag ser fram emot det mer än ett barn på julafton, det är helt ofattbart! 

Nu ska jag kolla vidare på "En clown till kaffet" sedan ska jag nog försöka sova.

...och så kan jag nu passa på att säga att vi inte kommer ha något internet i lägenheten på kanske upp emot två veckor, så ni får ha förståelse att det kan vara glest mellan inläggen (glesare än vanligt). Men ska försöka slänga in något när jag kan. 

Ha det bra så länge ❤️ 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo