Mina julklappar 2014
Publicerat den

NU kommer inlägget som jag så länge behövt skjuta framför mig pga att andra saker prioriterats. Jag har ju varit hos min familj som händer allt för sällan, så dem har kommit i första hand. Men nu kommer i alla fall inlägget om julklapparna jag fått. Jag hade tänkt att lägga ut bilder på allt, men jag har inte hunnit ta kort på allt så jag kikar runt lite på nätet om jag hittar bilder, annars blir det utan bild. 
 
Denna julen blev det fyra firanden på fyra olika ställen.
19/12 hos Mathias föräldrar, 24/12 hos Kenneth, 25/12 hos mamma, 27/12 hos min moster och då med största delen av släkten på mammas sida. 
Det här är det jag fått under alla firanden: 
Träningslinne, träningsbyxor & träningsstrumpor
 
SingStar Ultimate Party
 
Innetofflor
 
Tangle Teezer
 
Underställ
 
Presentkort på Elgiganten
Ljus från Loka Brunn
 
Godissnäckor
 
Löpar- och maratonbok
 
Kimono
 
Tröja
 
Biokort
Presentkort på Gekås
Pengar
 
Jag har haft en jättebra jul och nyår hos min familj. Jag insåg efter dessa två veckor där att jag faktiskt saknar den där lilla skethålan ganska mycket. Det är inte ett ställe som jag vill bo på föralltid och har därför tyckt att det varit skönt att jag lyckats ta mig därifrån (man blir lätt kvar om man väl flyttat dit ;)) Men inser nu att det inte bara är en skethåla, utan också en ganska bra håla vissa stunder :) Men som sagt så vill jag inte bo där föralltid, men vi har faktiskt börjat tänka på om vi ska flytta dit ett tag tills vi kommit igång med vårt liv. Eftersom det är ett väldigt litet ställe så är lägenheterna där inte allt för dyra och vi kan inte bo här längre, det tar alldeles för mycket på vårt förhållande och mitt psyke. Men detaljerna kan jag ta i ett enskilt inlägg någon gång. 
Hur som helst, så har jag haft en bra tid dessa två veckor och det var absolut inte lätt att åka därifrån i söndags. Det svider alltid lika mycket i systerhjärtat att se min lillebrors ledsna ögon när vi åker. Älskade ♥ 
 
Nu ska vi snart göra oss i ordning för att bege oss in till stan för bio och så ska M visa mig vart jag ska på fredag då jag ska på möte hos en jobbcoach och jag känner ju inte till den här stan så värst mycket så han får vara min vägvisare ibland :) 
Bion ikväll blir den tredje Hunger games, ska bli så spännande och som jag har längtat. Jag tycker bara det är så himla trist att dom delat sista filmen i två delar (ska på första delen idag) för man får ju vänta så himla länge på sista delen då och jag tvivlar inte en sekund på att dom kommer lämna denna film med ett jättespännande slut och så måste man ju vänta på nästa film i typ ett år... Men så är det, bara att gilla läget. Riktigt bra filmer är det i alla fall :) 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo