Lång dag
Publicerat den

Det blev faktiskt mer sömn inatt än vad jag hade räknat med. Det var riktigt svårt att somna, men när det väl var gjort så sov jag mig igenom större delar av natten. Alarmet ringde 7:45 imorse och då var jag fruktansvärt trött så inatt ska jag försöka ta igen lite sömn. Men inatt blir det väl svårt för att jag inte har M bredvid mig... 

Anledningen till att alarmet ringde så pass tidigt var för att jag skulle åka till min lilla skethåla kl 9:50. Jag ska nämligen kolla på två lägenheter här imorgon och jag hoppas så mycket på att dem är bra och passar mig och M. Är bara rädd för att jag har för höga förhoppningar. Att jag kommer bli så besviken om de inte är bra. Har nästan redan ställt in mig på flytt, snarast. Hursomhelst så håller jag tummarna, hårt. Hade varit hur skönt som helst för oss att få flytta in i eget igen. En sådan befrielse! 

Nu sitter jag och tittar på tv tillsammans med Kenneth. Jag väntar otåligt på att klockan ska ticka lite snabbare så jag kan gå och lägga mig. Är så himla trött efter natten och dagen som gått. Snart så! 









NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo