Köpa soffa
Publicerat den

När vi flyttade från Motala i höstas så slängde vi ett par grejer på tippen som var trasiga, exempelvis soffa och köksstolar, så det fattas ju nu när vi ska flytta till eget igen. Det är ju ändå ganska viktiga saker. Liksom, man vill ju gärna sitta på stolar när man äter och man vill ju gärna sitta i en soffa när man kollar på tv. Vi har kollat runt lite här och där efter mest en soffa. Vi vill ha en divansoffa så det är det vi letar efter, har hittat ett par på blocket som kostar runt 2000:- men idag var vi på IKEA och för att gå en sväng och köpa besticklåda och nyckelskåp, men så kom vi självklart till soffavdelningen också så där fastnade vi ett tag och då hittade vi en divansoffa som kostade 2500:- och en som kostade 3500:- Jag känner såhär, kan vi få en ny soffa som ingen har suttit och släppt sig i så vore det ju toppen ;) 

Den dyrare soffan var lite finare än den andra, men måtten skiljer inte så himla mycket. Den är lite större, ett par centimeter, så knappt märkbart skulle jag tro. Jag tyckte ändå båda var fina, men på sina sätt. Den dyrare såg bättre ut när man fällde ut den till bäddsoffa, men det är ju inte så himla viktigt hur den ser ut då, huvudsaken är ju att den ser bra ut som soffa och att den är skön. Det är ju ändå som soffa den kommer användas mest. 


Den svarta kostar 2500:- och den grå kostar 3500:- 

Det jag kan störa mig på med den dyrare är att det inte finns något armstöd på ena sidan, det tycker jag var lite dumt gjort. Annars, jättefin! 
Den billigare är det nog inget jag stör mig på så, det enda är väl då att jag är lite rädd för att den kanske inte är så lång från ryggstödet och ut. Jag vet inte. Vi kollade ju på den idag på IKEA och provsatt den, men jag kommer inte riktigt ihåg faktiskt, men på bilden ser det lite kort ut. Men måtten står ju på hemsidan så vi får mäta. 

Vi är lite inne på om vi kanske ska köpa den svarta, men vi har ju i alla fall en vecka på oss att tänka. Säger hjärnan och hjärtat rätt fortfarande då så är det nog rätt. Vi ska i så fall se om någon vill åka med oss till Linköping och hämta soffan :) 
Först måste vi ju mäta i lägenheten också så att den går in. Det vore ju tråkigt att komma hem med en soffa som inte ens får plats... Men jag tror att den kommer passa hur bra som helst. 

Och förresten... Vem tror ni kommer utse schäslongen som sin plats? .... Jag, såklart! Förbjuden plats för andra ;) 

Förresten fick vi med oss en besticklåda och ett nyckelskåp som vi åkte dit för och även en golvmatta till badrummet. 
Vi hittade också köksstolar som vi skulle vilja ha. 


Stolarna kostar 149:- /st vilket inte är jättedyrt om man jämför med alla andra köksstolar, men det går nog att få tag på hyfsade köksstolar billigare. Och skulle man hitta några billiga som inte är så fin färg på så kan man ju alltid måla om dem. Vi vill ha fyra stycken minst och det blir ju 600:- om man ska köpa dessa. 

Soffa är nog viktigast just nu i alla fall. Som köksstolar kan vi använda våra två utemöblerstolar så länge. Men självklart är stolar något vi vill ha snarast också. Snart fyller jag ju år och då vill vi ha båda stolar och soffa klart. 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo