Förbannade svamp
Publicerat den

Jag blir så fruktansvärt arg på mig själv när jag låter mig påverkas negativt och dras ner av andras åsikter. Jag suger åt mig som en svamp av allt som folk tycker och tänker om mig. Det är ju jättebra så länge det är positivt, men även det negativa sugs med lika lätt och det är desto värre. 
Jag har otroligt dålig självkänsla och självförtroende - jag tycker aldrig att jag duger, att jag räcker till, att jag är bra som jag är. Självklart blir det inte ett dugg bättre när människor använder mig som ett slags bollplank och tror att jag kan ta hur många "slag" som helst - och säger jag att jag inte klarar mer, ja då gör jag fel.
Sparka inte på den som redan ligger, är ju ett ordspråk som passar in här. 
 
Jag bestämmer mig själv för gång på gång att jag ska stänga ute det som gör mig ledsen. Att jag ska fokusera helhjärtat på det som gör mig glad och får mig att må bra. Nästa sekund kommer en åsikt från något håll och jag förvandlas återigen till den där förbannade svampen. 
 
Jag är också en sådan person som vill dela med mig av min glädje, är jag glad för något så vill jag visa det och bara bubbla ut. Men vet ni vad? Då gör jag fel. Här ska jag inte komma och vara glad. Det måste ändras på. Vips, förvandlad till svampen ännu en gång. 
Massor av drömmar och mål i mitt liv finns i mig som bara ligger och väntar på rätt tidpunkt att få uppfyllas, men självklart ska jag inte få ha dem ifred utan att klankas ner på. Det är många av mina drömmar som gått i tusen bitar just på grund av andras åsikter. "Det kommer du aldrig klara" "Det kommer du inte trivas med"... Ok, men jag kanske skulle kunna få testa mina vingar och avgöra själv vad jag klarar av och vad jag tycker är roligt eller inte. 
Om någon säger till mig att jag inte skulle klara av en sak så kommer jag inte klara av det för då är det inborrat i mitt huvud att någon säger att jag inte kommer klara det och då intalar jag mig det själv också. Fast att jag försöker och stänga det ute så finns det alltid i mitt huvud att jag inte klarar av det. Det förstör så otroligt mycket! Som sagt, jag suger åt mig som en svamp. 
Jag jobbar stenhårt för att mitt liv ska komma i rullning igen, att jag ska kunna stänga ute allt negativt, att jag ska kunna tro på mig själv. Men jag kommer aldrig någonsin komma framåt eller nå mina mål och drömmar om folk bara mal på och överöser mig med negativa saker istället för att stå vid min sida för att pusha och stötta. Intala mig att jag kan och jag duger, jag är bra precis som jag är och jag räcker faktiskt till. Ge mig en chans! 



pappa

<3 i morrn ska vi käka gott på stan och snacka om livet, det ser ja fram emot! <3

Svar: Det gör jag med <3
/Isabelle



URL:


Felicia linnet

Känner dig inte så bra, men du är en jätte söt tjej! Du verkar vara otroligt snäll! Du förtjänar inte en massa skit! Det gör ingen.. Försök att inte ta åt dig (vet att det är svårt för jag är oftast likadan..), men försök iaf, du är jätte vacker ska du veta! :)

Svar: Tack så jättemycket för dem fina orden! <3 Kan bara säga detsamma till dig :)
/Isabelle



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo