Äntligen!
Publicerat den

Kommer ni ihåg att jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle kolla på lägenheter i måndags? Jag var så rädd att jag hade för höga förväntningar och att jag hoppas för mycket. Jag hade ställt in mig på flytt snarast (!!), allra helst så tidigt som 1 februari - fast det vore ju näst intill omöjligt. 
Absolut inte! Nu står vi här inte ens en vecka senare med kontraktet i handen med inflyttning 1 februari. Hur otroligt är inte det egentligen? Vi är så himla glada! 
Flyttlasset kommer att gå redan nästa fredag (23/1) för att då har vi flytthjälp. Så nu har vi en vecka på oss att packa. Stressigt, men det kommer gå bra. Vi har ju mycket redan nerpackat i förrådet som vi inte ens tagit upp här i Göteborg. 
 
Vi hade en önskan att få en 2:a men trodde inte att vi skulle få det, så en 1:a skulle få duga helt enkelt. Fast, nu har vi en 2:a på 58 kvm. Jag är säker på att vi kommer trivas jättebra i vår lägenhet! 
Jag har bilder på lägenheten, men väljer att visa bilder här när vi fått ordning och det inte bara är tomma rum. Det blir mycket roligare :) 
 
Jaha, så nu förvandlas min blogg tillfälligt till en flyttblogg igen då ;) Nej då, det är inte så mycket att skriva om innan flytten. Men efteråt kommer jag nog få till ett par inlägg om inredning men jag skrev tillräckligt om flytt sist ;)
 
Idag är det 7 dagar kvar tills vi står med nycklarna i handen, äntligen! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo