Promenad och Sportsbilsdagarna
Publicerat den

Började dagen med 3,5 km promenad med mormor. Det skiftade mellan strålande sol och lite kallare vindar, så det var lite svårt att klä sig rätt men kortbyxor och långärmad tröja som jag drog upp ärmarna på efter ett tag, gick bra. När jag kom hem så duschade jag och sedan satte jag mig i soffan framför Gossip Girl med en banan och ett glas med iskall saft. 
 
I helgen har det varit sportbilsdagarna inne i stan, så det var vi inne och kikade på en sväng i lördags. Det var fruktansvärt mycket folk så man såg nästan ingenting när vi kom in med tåget. Det krävdes väl att man skulle varit där mycket tidigare än vi för att få en plats så man såg bra. Så vi började med att gå till Subway och äta för att sedan gå tillbaka och se om vi kunde hitta någon lucka i folkmassan men det var riktigt folktätt överallt så vi gav upp och gick en runda på stan istället. Jag hittade två kjolar som jag köpte och sedan gick vi och köpte glass och satte oss på en bänk bredvid vattnet ♥ Efter vi njutit av det en stund så drog vi oss mot tåget som gick kl 14 och DÅ hittade vi en lucka så vi kunde se bilarna som var med i racet, så vi stod en stund och kollade innan tåget gick. Dock körde dem en och en, fyra varv var, sedan tog det ganska lång tid innan nästa bil kom. Fem bilar på de 20 minuter vi stod där kan jag tycka är lite väl lite faktiskt. Och banan var lagd runt en husknut så där vi stod såg man bilarna i ett par sekunder innan dem försvann igen. Så det blev ganska långtråkigt måste jag säga. Snygga bilar, dem flesta i alla fall, men vi hade det bättre hemma med en cider och SOA på Netflix. Däremot hade jag gärna velat se kortegen som var efteråt, men den var inte förrän kl 17 tror jag och så länge orkade vi inte vänta. Kanske nästa år om det är igen, då bor vi förhoppningsvis inne i stan så då skulle det bli lättare :) 
 
 
Planeringen för resten av dagen är rätt så tom, nu ska jag strax äta och sedan blir det nog några till avsnitt av Gossip Girl. Eller om solen vill titta in på vår balkong så kan jag tänka mig att sitta där en stund :) 
 
Men först, mat! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo