Pretty Little Liars
Publicerat den

Idag händer det något väldigt spännande. Ja, i alla fall för dem som, precis som jag, slaviskt följer Pretty Little Liars. I dagens avsnitt (10) kommer det avslöjas det vi alltid undrat: Vem är A? Många har nog redan sett avsnittet, sändes ju i USA redan igår/natt, men jag har inte sett det. Jag väntar på att någon gullig själ ska lägga in text på avsnittet, svensk eller engelsk, spelar ingen roll men text vill jag ha annars är risken att jag inte hänger med i allt och jag vill inte missa något. 
OCH eftersom många redan sett avsnittet så gissar jag att det vimlar med bilder och spoilers på nätet nu. Facebook, Instagram, We❤️it... Nu sitter jag och har ingenting att göra och vill såklart då sysselsätta mig med något av de sociala medier jag nämnde, MEN det kan jag inte för jag vill inte för allt i världen råka se något som avslöjar vem A är, då hade jag blivit helt förkrossad. Det är bland det värsta som finns när man kollar på en serie och så råkar man se massa spoilers, så irriterande. 

Nu kommer snart M hem och då ska jag hämta tvätten i tvättstugan och sen ska vi laga mat - pannbiffar blir det igen. Love it ❤️ 

Det här jag gjort idag







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo