Internetstrul och 4 års-planerande
Publicerat den

Jag har försökt komma in här hela dagen men vi har problem med vårat internet. Både jag och Mathias har slitit vårat hår (ja, fast inte bokstavligt) över det både igår och idag. Det har varit problem i två veckor ungefär, men igår blev det fruktansvärt illa. Det gick inte att gå in på internet alls och det kopplade på och av hela tiden, så M ringde Bredbandsboaget som vi har men dem kunde inte komma på vad det kan bero på så nu har dem satt tekniker på det så det ska dem väl börja med i veckan och så får vi se vad som händer framöver. Nu har vi kopplat in en sticka i min dator så jag kan komma in på internet. Jag blir så irriterad när internet inte fungerar, vad gjorde man innan internet kom egentligen? Snacka om att vi är beroende av internetuppkoppling idag. 
 
Idag har jag varit ute och gått med mormor. 3,2 km blev det. Jag ska försöka att få in en vana att ta mig ut och gå minst några kilometer varje dag, eller i alla fall några dagar i veckan till att börja med om jag inte klarar varje dag. Det känns ju så bra efteråt, men det är så förbannat svårt att ta sig ut. Men jag kämpar. 
 
Nu har vi precis bokat vårat firande för 4 år tillsammans som är den 9 september men eftersom det är mitt i veckan då M jobbar så åker vi iväg helgen innan. Vi har velat fram och tillbaka om vart vi ska åka och vi har varit väldigt inne på Jönköping ett tag nu, men nu har vi ändrat oss och vi har bestämt oss för att vi ska åka till fantastiska Motala och bo på hotell lördag till söndag. Det känns extra speciellt eftersom det var där vi träffades första gången och där bodde vi i vår första lägenhet tillsammans. Och så vill vi gå på en restaurang där som vi även firade vår 1års förlovningsdag på ♥ 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo