25,6 km och hundvakt
Publicerat den

Nu har jag gått promenader 6 dagar i rad. Så himla stolt över mig själv. Idag skulle det blivit den sjunde dagen, men det har varit lite annat idag så det blev aldrig av. Däremot tänker jag såhär att det kan vara bra med en dag vila ibland, så blev det idag. Den här veckan (söndag-fredag) blev det i alla fall totalt 25,6 km, vilket jag tycker är väldigt bra för att vara jag. 
 
Igår strax efter tre åkte jag upp till min syster fullproppad med packning för att jag och M skulle vara hundvakt över helgen. Efter NovaLi är så ny i världen och inte är helt rumsren riktigt än så blev det bäst så att vi sov hemma hos henne. Allt gick över förväntan, men inatt var hon lite orolig men det kan man ju förstå eftersom det är första natten utan Emelie. Men efter en himla massa hoppande upp och ner, fram och tillbaka över oss så somnade hon gott och tre gånger vaknade hon och ville gå ut. 
Dock blev hundvaktandet för oss förkortat då Emelie kom hem en dag tidigare, så nu är vi hemma igen. 
När vi kom hem kollade vi på en film och efter att haft en riktigt busfishund hoppande på sig inatt så tog det inte många minuter innan både jag och M låg helt utslagna sovandes på soffan, hehe. 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo