Ett litet levnadstecken
Publicerat den

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev sist. Men som alltid så har jag en anledning - förra veckan var jag sjuk. Hela veckan, riktigt sjuk. Hemsk hosta, förkyld och feber. Så jag fick stanna hemma hela veckan, men som tur var så var det ju kortvecka så jag missade ju inte för mycket i skolan. Och som ni förstår så orkade jag inte blogga då. Hade tänkt lämna ett litet levnadstecken i början av veckan, men jag hade ingen ork och sedan i veckan kom det bara massa grejer i vägen så det blev aldrig. 
 
I veckan har vi köpt ny tv, jag har varit påväg in till akuten (inga detaljer), och jag har fått praktik. 
Vi upptäckte när vi flyttade till vår lägenhet att tvn blev alldeles för liten i vårt vardagsrum, så vi har letat sedan dess efter en större och nu har vi äntligen hittat en. Så nu har vi gått från 32" till 48", en enorm skillnad men så perfekt det blev. Vi är så nöjda! 
Min lärare sa i veckan att fredag är sista dagen då praktik ska vara fixad och jag fick lite panik eftersom alla jag gått till sagt nej. Och så kvart i tre i fredags ringde det från den senaste platsen jag frågat på och sa att jag får göra min praktik hos dem och jag blev så himla glad. Så i sista sekunden fick jag praktiken fixad, skönt! 
 
Men nu vet ni att jag lever i alla fall :) 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo